Главная Новости Досуг Зі смерті Майкла Джексона його родичі зроблять шоу
commentss НОВОСТИ Все новости

Зі смерті Майкла Джексона його родичі зроблять шоу

16 октября 2009, 09:52
Поделитесь публикацией:
Зі смерті Майкла Джексона його родичі зроблять шоу

Спадкоємці поп-короля почали кар`єру на телебаченні.

Майкл Джексон, 50-річний поп-співак, через свій характер і деякі комплекси аж ніяк не був прихильником публічності. Переживши з юних літ всі принади публічного життя, Майкл намагався убезпечити своїх дітей від подібного та дати їм шанс самостійно побудувати свої долі. Останні роки поп-король і його сім`я жили на самоті, а на публіці з`являлися виключно в масках і темних окулярах.

Однак тепер усе змінилося: нащадки Майкла — 12-річний Прінс, 11-річна Періс і 7-річний Бланкет — закинули маски подалі та почали частенько з`являтися на людях. Крім того, діти взялися до роботи в телевізійному реаліті-шоу про життя сім`ї Майкла Джексона. Усього буде знято п`ять годинних або десять півгодинних серій, у яких діти Майкла разом з іншими родичами розповідатимуть про життя короля поп-сцени і його останні дні.

Не всі члени родини Джексонів схвалюють такий вчинок — 59-річна Реббі, найстарша сестра Майкла, навідріз відмовилася зніматися та заявила, що "він у труні перевернувся б, якби дізнався, що його діти зніматимуться в цьому шоу".

Загалом у шоу з`являться 23 особи з прізвищем Джексон, які дружно сумуватимуть через смерть їхнього всесвітньо знаменитого родича. Що ж, цілком вчасно — поки ще можна встигнути непогано заробити на Майклі Джексоні всім, хто мав хоч якийсь стосунок до нього за життя.

Автор: Анна Смирнова

По материалам: Glamurchik.com.ua

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!