Главная Новости Досуг Корвет "Тернопіль" ловитиме терористів разом з кораблями НАТО
commentss НОВОСТИ Все новости

Корвет "Тернопіль" ловитиме терористів разом з кораблями НАТО

16 октября 2009, 14:19
Поделитесь публикацией:
Корвет "Тернопіль" ловитиме терористів разом з кораблями НАТО

Корвет ВМС України “Тернопіль” вийшов із Севастополя для чергової участі в антитерористичній операції НАТО у Середземному морі “Активні зусилля”, де вперше перебуватиме у складі тактичних з’єднань кораблів Північноатлантичного альянсу.

15 жовтня, для виконання завдань антитерористичної операції НАТО у Середземному морі “Активні зусилля” із Севастополя вийшов корвет Військово-Морських Сил ЗС України “Тернопіль”.

Під час виконання завдань операції НАТО “Активні зусилля” український корабель здійснюватиме моніторинг та патрулювання Середземного моря у складі з’єднань Об’єднаних збройних сил НАТО.

Слід зазначити, що під час підготовки до виходу екіпаж корвету “Тернопіль” успішно виконав практичні ракетні та артилерійські вправи по повітряній та морській цілях. Також він провів низку корабельних навчань, зокрема тренування вахтових офіцерів, комплексне застосування засобів протиповітряної оборони при відбитті ударів повітряного нападу противника в морі, ведення бойових дій одиночним кораблем, визначення елементів руху цілей і рішення задач тактичного маневрування, боротьбу за живучість корабля.

Корабель стовідсотково укомплектований особовим складом, екіпаж допущений до обслуговування матеріальної частини та до виконання бойових вправ.

В антитерористичній операції “Активні зусилля” корвет “Тернопіль” бере участь вже вчетверте.



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!