Главная Новости Досуг Джордж Клуні п`є пиво літрами і об`їдається піццою за порадою «Бріджит Джонс»
commentss НОВОСТИ Все новости

Джордж Клуні п`є пиво літрами і об`їдається піццою за порадою «Бріджит Джонс»

18 октября 2009, 16:01
Поделитесь публикацией:
Джордж Клуні п`є пиво літрами і об`їдається піццою за порадою «Бріджит Джонс»

Джордж Клуні, популярний голлівудський актор, зіткнувся з несподіваною проблемою. Для нової ролі у фільмі "Сіріана", в якому актор грає роль агента ФБР, Джорджу було потрібно набрати зайву вагу. Для красеня Клуні, який у свої 48 років зберіг відмінну фізичну форму, обрости жиром було катастрофою — актор не стільки боявся втратити привабливість, скільки дивувався, як же це зробити.

Рене Зеллвегер, 40-річна зірка фільму "Бріджит Джонс", прийшла на допомогу актору за першим його дзвінком. Актриса поділилася досвідом з Клуні, розповівши йому, як їй вдалося перетворитися на товстуху для ролі.

- Коли виявилося, що мені доведеться грати товстуна, я відразу ж відмовився використовувати накладки, що імітують повноту — вони настільки неприродно виглядають у кадрі! Я подзвонив Рене, з якою ми давно дружимо, і розпитав її, як же вона набирала вагу для ролі Бріджит Джонс, — розповів Джордж Клуні. — Виявилося, вона пила по кілька літрів пива кожен вечір і їла тільки піцу з величезною кількістю жирних соусів. Я спробував, і у мене все вийшло!

Що ж, тепер Рене Зеллвегер із задоволенням поділиться з Джорджем Клуні та іншими секретами — щоб схуднути після зйомок "Бріджит Джонс", актрисі прішлость місяць сидіти на монодієті й харчуватися виключно сливами. За її словами, цей фрукт вона ненавидить до цих пір, але зате повернула свою струнку фігуру.

Автор: Анна Смирнова

Фото: celebitchy.com

За матеріалами: “Glamurchik.com”



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!