Главная Новости Досуг Байрак розповіла про життя на Олімпі і шалене кохання по телефону
commentss НОВОСТИ Все новости

Байрак розповіла про життя на Олімпі і шалене кохання по телефону

19 октября 2009, 13:55
Поделитесь публикацией:
Байрак розповіла про життя на Олімпі і шалене кохання по телефону

"Мильний" режисер Оксана Байрак знає, що чоловіки її бояться. Натомість сама вона не боїться говорити про шалену біохімію кохання, зради та розповідати про свій шлюб.

"Для мене найдивовижніше явище — це кохання між чоловіком і жінкою", — сказала Байрак в інтерв‘ю "Новой".

Причому, як уточнила режисер, вона веде мову саме про "справжнє кохання, а не про "стосунки":

"Про ті почуття, коли ти не розумієш, що з тобою відбувається. І можу сміливо стверджувати, що це — реальність, тому що зараз сама знаходжуся у такому ошелешеному стані. Я не знаю, чи кохання це, але мені здається, що так", — поділилася бізнесвумен.

Причому кохання засліпило Байрак неочікувано, вдарило, як грім серед ясного неба.

"Вчора я з однією людиною проговорила півночі по телефону. А бачилися ми з ним 10 хвилин. Причому він мене "відсканував", а я його не пам`ятаю. І хоча ми відтоді більше не зустрічалися, у нас уже 2 місяці тривають божевільні стосунки по телефону! І у посланнях", — поділилася інтимним секретом Оксана.

Тож переконання Байрак, у тому що буває все, справджуються: "Стаються чудеса, коли раптом ти по якимось бездротовим лініям починаєш відчувати іншу людину. І чомусь розповідаєш їй, ніби й незнайомцю, найпотаємніші речі".

До слова, така біохімія з Байрак, за її словами вперше: "Уперше! Уявіть, адже це абсолютна віртуальність, лише звук голосу. Я ще не знаю тепла його шкіри, його звичок, але я його знаю абсолютно! І це не тому, що я збожеволіла. Це інше".

Жінка-ягідка вже два місяці божеволіє по телефону й у посланнях

Також розповіла відтюнінгована режисерка про те, чому у неї часто-густо з чоловіками взагалі не складалося: "Можу вам сказати чесно: мене, наприклад, чоловіки бояться. І це так смішно!"

"Багато разів стосунки у мене не складалися, і от чому. У вирішальний момент, коли він — за життєвим сценарієм — має взяти тебе за руку зазирнути в очі і сказати: "Я подарую тобі зірку!", ти вимовляєш якусь фразу, і вона для чоловіка виявляється настільки потужною, що він втрачає під собою ґрунт і впевненість", — поділилася вона особистим досвідом.

Або б ж, як каже Байрак, інколи жінці достатньо зробити вчинок, який врешті виявляється для нього "занадто" сильним. "Ти піднімаєш свою ліву брову і вже не хочеш нічого... Але, гадаю, тут лихо не у силі жінок, а, на жаль, у слабкості чоловіків", — впевнена тусовщиця і телеведуча.

Правда, Байрак знає, що між двома коханими може відбуватися все, що завгодно: "Кохання складається з пристрасті, поваги, притягання, ненависті, вона вміщає у себе все. Крім одного — зради".

У ході інтерв‘ю Оксана розповіла і про один зі своїх шлюбів та про свою історію любові: "У мене був дивовижний другий шлюб: красень чоловік, геніальний оператор, ми прожили понад 10 років душу в душу, зі студентських років разом. Все було чудово..."

"Щоранку, здійснюючи злочин, я казала йому: "Кохаю тебе". У той момент мені здавалося, що я не брехала. Але багато років по тому раптом зрозуміла, що це не та любов, про яку я мріяла і на яку здатна. І тоді я сказала йому: "Вибач, але ми маємо розстатися, я не можу жити у компромісі нелюбові", — озвучила Байрак свої спогади.

Оксана розповіла, чому пішла від другого чоловіка

Правда, її красень-чоловік таку заяву від дружини сприйняв, за словами Оксани, жахливо: "І почав мститися. У цьому проявилася його слабкість".

А розуміння того, що вони вже не можуть бути разом прийшло до Байрак із роками, накотилося, як сніжний ком. Каже, що обдурити можна кого завгодно, але не себе.

"Спершу була захопленість, було і залишається замилування талантом геніального оператора, який відчуває світ і людей по-особливому. Ми постійно знімали кіно, самостверджувалися. А потім життя вже на олімпі стало спокійнішим, розміренішим і... позбавленим почуттів. А без почуттів я себе втратила", — пояснила жіночка.

Байрак любить таких, як голлівудський Ерік Робертс

І тільки коли режисерка нарешті розлучилася, то "раптом зненацька відчула, що повертається до самої себе". Каже, насправді, можна було б жити разом, і багато хто б так і жив. Адже з екс-чоловіком їм було про що говорити, у них були гарні стосунки. "Але не було тієї біохімії, розумієте?" — додала вона.

А от із зрадливістю чоловіків Байрак, як вона запевнила, стикатися ще не довелося: "Зради я не переживала — мені не зраджували. Але якби я опинилася на його (чоловіка) місці, зрозуміла б, навіть якби серце розривалося".

"Є подушка, яку можна рвати зубами, є подруги, зрештою. Ну і найголовніший громовідвід — творчість. Щоб вижити. Адже якщо ти не кохаєш людину, жити неможливо", — впевнена білявко-брюнетка.

Тож, основний посил від Байрак — не йти на самообман навіть у дрібничках: Бути від початку чесною із собою. І казати собі: так, він прекрасний, без питань. Але ти ж відчуваєш, що це не Сонячний Удар. І що ти не постарієш на 10 років від горя, якщо втратиш цю людину".

"Так, кажуть, ми відповідаємо за тих, кого приручили. Але мені ближча інша фраза з "Маленького принца" Антуана де Сент-Екзюпері: "Скажи, коли ти прийдеш до мене, і я буду готувати своє серце для того, щоб тебе зустріти", — поділилася режисерка.

Одним словом, як каже Байрак, "давайте почнемо з того, щоб готувати своє серце. І тоді кохання прийде. І відбудеться візуалізація кохання".

По материалам: ТАБЛОID

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!