Главная Новости Досуг Лорак стане ведучою дитячого "Євробачення-2009
commentss НОВОСТИ Все новости

Лорак стане ведучою дитячого "Євробачення-2009

22 октября 2009, 15:25
Поделитесь публикацией:
Лорак стане ведучою дитячого "Євробачення-2009

Найсексуальніша співачка за версією росіян Ані Лорак з`явиться на дитячому "Євробаченні-2009". Артистку запросили в якості ведучої дитячого пісенного конкурсу, який цього року пройде у Києві, повідомляє "Сегодня".

Срібна призерка "Євробачення-2008" спробує себе в ролі конферансьє на сцені Палацу Спорту. Саме там 21-го листопада й пройде фінал дитячого аналогу пісенного конкурсу.

Разом з Кароліною шоу вестимуть коментатор усіх конкурсів "Євробачення" з 2005-го року Тимур Мірошниченко та 12-річний Дмитро Бородін, який цього року вів "Слов`янській базар".

Організатори цьогорічного конкурсу обіцяють показувати те що відбувається не лише на сцені і у грінрумі, а й за клусами. Зокрема, глядачі зможуть стати свідками того, як міняють декорації, що роблять учасники перед виходом на сцену та як проводиться підрахунок голосів.

Сцена "Євробачення-2009" буде яскравою, з використанням аніме. Для дорослих же будуть виступи зірок естради та фешн-покази.

Нагадаємо, ТаблоID вже писав, що переможцем у фіналі національного відбору став 11-річний Андранік Алексанян з Хмельницького.

21-го листопада хлопець представлятиме Україну з піснею "Три тополі, три сурми".

Аналог дорослого конкурсу проходить з 2003-го року. До дитячого "Євробачення" допускається по одному представнику з кожної країни — члена Європейської мовної спілки. В конкурсі можуть брати участь діти у віці 10-15 років.

Україна бере участь у конкурсі з 2006-го року. Представники України двічі займали 9-е місце у конкурсі, а у 2008-му році — 2-е

По материалам: ТАБЛОID

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!