Главная Новости Досуг Колишій дружині Симоненка не дають спокою гроші екс-чоловіка
commentss НОВОСТИ Все новости

Колишій дружині Симоненка не дають спокою гроші екс-чоловіка

14 ноября 2009, 09:03
Поделитесь публикацией:
Колишій дружині Симоненка не дають спокою гроші екс-чоловіка

Колишня дружина кандидата у президенти і лідера "Комуністичної партії" Петра Симоненка Світлана просить перевірити його декларацію, повідомляє "Сегодня".

Покинута жіночка все ніяк не може заспокоїтися — то заявить, що Петя "двоєженець", то от хоче дізнатися звідки в нього квартири.

Світлана Симоненко разом вже звернулася в Центрвиборчком із відповідним проханням.

За словами адвоката жінки, київська квартира по вул. Московській, 46/2, де зареєстрований лідер КПУ, складає не 210 квадратних метрів, як зазначено в декларації, а 129. До того ж, вони належать так само і Світлані, їхньому сину, невістці та онучці:

"Він (Симоненко) вказав у декларації, що загальна площа — 210 кв. метрів, а йому належить 70, незрозуміло, звідки вони беруться", — зауважив адвокат Світлани Симонко.

Він також додав, що у декларації політика не зазначена квартира по вул. Шумського, у якій Симоненко проживав, коли суд прийняв рішення про розлучення.

"Або він там ніколи не жив, і тоді суд прийняв невірне рішення, або він "забув" вказати цю квартиру в декларації", — пояснив адвокат.

Та сам Симоненко вважає, що його екс-дружина занадто пізно зацікавилася його статками.

"ЦВК уже зареєструвала цю декларацію. Які ще питання?", — заявив політик.

До того ж, лист від Світлани Симоненко уже розглянув член ЦВК від Компартії Юрій Донченко і дійшов висновку, що порушень немає.

Однак покинута жінка так просто не здасться.

"Ми будемо звертатися до голови ЦВК, щоб наш лист розглянув хто-небудь, хто не має відношення до КПУ", — повідомив адвокат Світлани.

Нагадаємо, наприкінці січня цього року стало відомо, що Симоненко вирішив розлучитися з дружиною, через іншу жінку. А 26-го вересня у столичному Дарницькому РАЦСі Петро Симоненко зареєстрував шлюб із новою пасією Оксаною Ващенко.

Фото: "ТСН"

По материалам: ТАБЛОID

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!