Главная Новости Досуг До уваги водіїв: міняється схема руху біля мосту Патона у зв`язку з ремонтом
commentss НОВОСТИ Все новости

До уваги водіїв: міняється схема руху біля мосту Патона у зв`язку з ремонтом

23 ноября 2009, 10:58
Поделитесь публикацией:
До уваги водіїв: міняється схема руху біля мосту Патона у зв`язку з ремонтом

За інформацією комунальної корпорації "Київавтодор", у зв’язку з будівництвом підпірної стіни в складі проекту реконструкції транспортної розв’язки на перетині Дніпровської набережної та просп. Возз’єднання, тимчасово закрито рух усіх видів транспорту:

- на правоповоротному з’їзді з Русанівської набережної на міст ім. Є.Патона з 10.11.2009 до 22.11.2009. Рух транспорту буде організовано вулицею Ентузіастів, вул. М.Раскової та вул. Плеханова з виїздом на просп. Возз’єднання.

- на правоповоротному з’їзді з мосту ім. Є.Патона на Дніпровську набережну до вул. П.Тичини з 22.11.2009 до 27.11.2009. Рух транспорту організовано проспектом Возз’єднання, з’їздом на вул. Березняківську, вулицею П.Тичини з виїздом на Дніпровську набережну.

- на вул. Серафимовича від вул. А.Бучми до Дніпровської набережної в обох напрямках з 22.11.2009 до 27.11.2009. Рух транспорту в обох напрямках організовано вулицею Бучми, вул. П.Тичини та Дніпровською набережною.

Обмеження пов’язані із введенням новозбудованих з’їздів та заїздів в існуючі транспортні артерії. Щоб мінімізувати тимчасові незручності будівельники працюють в цілодобовому режимі. Наразі реконструкція розв`язки знаходиться на завершальному етапі. Вже збудовано тунель довжиною 50 м і шириною 20 м, ведуться оздоблювальні роботи, облаштовуються зливостоки. Триває спорудження 4-х підпірних стін загальною площею 312 м.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!