Главная Новости Досуг Гороскоп на четвер: день оволодіння сексуальною енергією
commentss НОВОСТИ Все новости

Гороскоп на четвер: день оволодіння сексуальною енергією

2 декабря 2009, 09:41
Поделитесь публикацией:
Гороскоп на четвер: день оволодіння сексуальною енергією

Місячний гороскоп від автора, редактора та видавця "Астрологічного календаря для України" Олени Осипенко та її учня і чоловіка Юрія.

3 грудня 2009, Четвер

18-й день сонця.

До 16:45 продовжується 17-ий місячний день.

Це період знаходження внутрішньої волі, день містерії Діоніса. Це день веселощів, розкутості, оволодіння сексуальною енергією.

Однією з головних задач цього дня є натхнення, пробудження активної творчої сили, і, звичайно ж, він пов`язаний з родючістю і ростом.

Цей день досить суперечливий. З одного боку, він несе велику потребу в любові, подружніх і парних взаєминах, у ньому є ключ до ідеальних почуттів.

З іншого боку — через неконтрольовані енергії почуття можуть виявлятися у вигляді буйства, пияцтва, як спонтанний мимовільний вихід енергії, яка накопичилася усередині.

День прекрасний для проведення свят, торжеств, веселощів. Укладені в цей час шлюби будуть мати у своїй основі незгасаючу любов і вічний екстаз блаженства. Ускладнення цього дня пов`язані з марнославством, самозамилуванням та егоїзмом, що можуть відвернути від вас надійних партнерів, начальство або колег.

З 16:45 починається 18-й день Місяця.

Він пов`язаний з наслідуванням і мімікою. Навколишня дійсність у цей день є ніби дзеркальним відображенням нашої внутрішньої сутності, наших помислів і вчинків.

Ця доба, насамперед, пов`язана з партнерськими контактами і проявом у суспільстві. Цей день відкриває очі на те, як ми спілкуємося, і як нас сприймає наше оточення.

День пасивний, але є небезпека піддатися чужому впливу та почати когось наслідувати, тому важливо зберігати тверезість розуму й об`єктивно оцінювати себе та оточуючих. Не піддавайтеся ілюзіям, низинним інстинктам і темним думкам, відмовтеся від марнославства, егоїзму.

Це день цілительства, день захисника, справедливості і допомоги. Звертайтеся до духовних практик — і в цей день може відкритися третє око.

Постарайтеся поспілкуватися з природою і поспостерігайте за тим, що відбувається навколо з тваринами і рослинним світом. Якщо це літній період, то корисно буде викупатися у чистій водоймі або сходити у російську лазню.

Можуть загостритися хронічні захворювання. Корисно очистити кишечник, а також показано поголодувати. Не рекомендується їсти тваринну їжу. Вживати тютюн і алкоголь протипоказаний.

Місяць у Близнюках — стихія Повітря.

Для цього періоду характерна: швидка зміна настрою, поверхневі емоції, збільшується контактність, швидкість реакцій та швидкість мислення. Поведінка активізується, може спостерігатися деяка метушливість і непосидючість, бажання хапатися за кілька справ відразу, а також прагнення більше рухатися і спілкуватися з людьми.

Рекомендується для інтелектуальної роботи, пошуку, накопичення й обробки інформації, коротких поїздок, відряджень, а також для написання і відправлення кореспонденції, телефонних дзвінків, переговорів.

Можна укладати короткострокові угоди, купувати книги, газети, журнали, а також усякі дріб`язки, не розраховані на тривалий термін використання. Корисно робити фізичні вправи на гнучкість для плечей, рук, особливо на свіжому повітрі.

Не рекомендується хірургічне втручання в області плечей, рук, кистей, легенів, бронхів. Уникайте задушливих, забруднених приміщень. Тривалі капіталовкладення, початок затяжних справ, купівлю нерухомості та меблів краще відкласти на інший період.

З 18:00 — Місяць у Раку.

З 12:29 до 17:59 період Місяця без курсу

Необхідно бути уважним і обережним, особливо за кермом, небажано починати нові справи і підписувати важливі документи.

За сонячною енергетикою — це день справедливості, милості, радості, подяки, а також веселощів та радості, ігор з дітьми. Гарний для обміну досвідом та інформацією, спорту і зміцнення здоров`я.

Все має бути легко і радісно, можна робити що завгодно, крім негативу. Не рекомендується важко працювати і напружуватися, не можна голитися і стригти волосся. Влаштуйте собі та оточуючим свято, даруйте подарунки.

По материалам: ТАБЛОID

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!