Главная Новости Досуг Кільчицька не відвоювала право купити собі ляльку Черновецького
commentss НОВОСТИ Все новости

Кільчицька не відвоювала право купити собі ляльку Черновецького

4 декабря 2009, 09:30
Поделитесь публикацией:
Кільчицька не відвоювала право купити собі ляльку Черновецького

У середу дружина депутата БЮТ Богдана Губського Євгенія за допомогою ресторатора Миколи Тищенка пускала з молотка кандидатів у президенти. При тому, що останні були зроблені з пап‘є-маше, купували фігурки політиків за чималі гроші.

Найбільший куш зірвала статуетка прем‘єрки Юлії Тимошенко. Фігуру леді Ю придбали за 48 000 доларів.

Хоч заступниця Черновецького Ірена Кільчицька і пропонувала $30 000 за ляльку лідера Партії регіонів, Віктора Януковича перекупили — за $41 000.

Тим часом за фігуру улюбленого мера Києва Ірена Реонольдівна запропонувала лишень $15 000. Ще б одну тисячу і Кільчицька відвоювала б паперове тіло "Космоса" Черновецького. Однак її випередили — Леонід Михайлович пішов з молотка за $16 000.

"Тіла" президента Віктора Ющенка, спікера Володимира Литвина та "шаловлівого" лідера Компартії Петра Симоненка зрівняли у вартості. Всі три фігури були продані за $11 000 кожна. Та й новинка аукціону — лялька першого віце-спікера Олександра Лавриновича пішла до когось у руки за ту ж ціну.

За статуетку Інни Богословської покупці розщедрилися на $10 000, банкір-спортсмен Сергій Тігіпко "витяг" зі своїх вболівальників всього $6000. А найдешевшим лотом — $4000 — став Олег Тягнибок.

Ляльку Арсенія Яценюка взагалі було знято з аукціону на особисте прохання самого екс-спікера. Натомість Арсеній Петрович зробив благочинний внесок. До слова, виручені з аукціону кошти призначені для дитячих онкологічних клінік.

По материалам: ТАБЛОID

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!