Главная Новости Досуг Повчання Кільчицької змусило няньок при ній мовчати
commentss НОВОСТИ Все новости

Повчання Кільчицької змусило няньок при ній мовчати

8 декабря 2009, 12:57
Поделитесь публикацией:
Повчання Кільчицької змусило няньок при ній мовчати

Заступниця Леоніда Черновецького Ірена Кільчицька зізналася, що не може назвати себе щасливою.

Також Ірена Реонольдівна розповіла, як "залякала" няньок своїх дітей Моніки та Марка, а також поділилася особливостями дитячого виховання.

За словами 41-річної Кільчицької, її син та дочка досить часто бачаться зі своїми татусями.

"От скоро ми їдемо у Куршавель, там будемо відпочивати з батьком Марка", — поділилася Тим часом основна відповідальність за виховання малюків лягла на плечі Ірени Реонольдівна. І, як з‘ясувалося, матуся з мерської дами вийшла подекуди жорстка.

"Я ніколи не стаю ні на чию сторону, якщо діти сперечаються. Коли Марк був ще меншим, няньки казали Моніці: він маленький, не забирай у нього іграшки. Я проти такого. Він чоловік, нехай сам себе захищає", — пояснила свою позицію жінка.

"Якось почула, як нянька каже дочці: ти дівчинка, маєш бути ніжною. Я заборонила так казати, зараз дівчинці треба бути твердою і вміти постояти за себе", — впевнена мати-одиначка.

От тільки така політика виховання Кільчицької залякала її домашній персонал.

"Правда, мої повчання призвели до того, що няньки при мені мовчать. Я запитала у хатньої робітниці: чому, а вона відповіла: "Не знають, що при вас говорити", — сміється Ірена Реонольдівна.

Як наголосила улюблениця Черновецьких, вона поважає особистості своїх дітей і їхні бажання: "Якщо Моніка хоче одягти червону сукню — вона любить цей колір — нехай вдягає. Я не сюсюкаю з ними. І я бачу, що цей метод працює — Моніка міркує, як доросла людина".

Повчання Ірени Реонольдівни змусили няньок при ній мовчати

"Моїй дочці Моніці ще немає 3-х років, а Марку — 1 рік і 2 місяці. Вони дуже люблять одне одного, разом грають, щоправда, до мене ревнують і можуть навіть через це побитися. Марк, наприклад, у таких випадках Моніці заважає малювати, скидає її іграшки", — поділилася подробицями сімейного життя Кільчицька.

За словами Ірени, її дочка — дуже добра дівчинка: Моніка без проблем ділиться іграшками та постійно пригощає няньок та охоронців цукерками.

"Діти вже ходять у школу раннього розвитку тричі на тиждень. Дві години займаються малюванням, співами, логікою та англійською. Ще вони обожнюють кататися на каруселях", — розповіла Кільчицька.

За її словами, кататися сім‘я виходить на дитячі майданчики, у зоопарк на гойдалки. "І Моніка, і Марк можуть цілу годину кататися в одному напрямку. Я не можу похвалитися таким вестибулярним апаратом", — зізналася колега Черновецького.

А нещодавно все сімейство взяло участь у показі дитячих новорічних костюмів



"Вони з няньками часто ходять у зоопарк, люблять відвідувати наших тигрів. Моніка ввечері завжди розповідає про них. Я якось пожартувала — може, додому їх приведеш? А Моніка серйозно каже няньці: "Наступного разу приведемо!" — розповіла Ірена.

На свята улюблені чада Кільчицької дарують їй малюнки і вироби з пластиліну: "Моніка любить ліпити з пластиліну вареники і весь час намагається мені їх запхати до рота, щоб я скуштувала".

"А взагалі вона сама любить отримувати подарунки. Коли я приходжу додому, вона завжди першою справою питає, що я принесла. І навіть якщо я дістаю з сумки якийсь гарний папірець, вона однаково радіє", — додала Кільчицька.

Ірена хоче, щоб її Марк виріс справжнім чоловіком

В цілому ж, як виявляється, Ірена Реонольдівна мало чим відрізняється від звичайних матусь.

"Насправді всі батьки хочуть, щоб у дітей життя було краще, ніж у них. Але я не буду диктувати, чим їм у житті займатися, головне, щоб вони були щасливі", — запевнила вона.

Водночас сама Кільчицька, схоже, абсолютно щасливою не почувається.



"Я у житті досягла чимало, але не можу сказати, що я на всі 100 щаслива. У мене купа проблем і відповідальності. Якби життя можна було повернути назад, то я, можливо, захотіла б піти іншим шляхом. Аж до відмови від брендового одягу, дорогих курортів, популярності та забезпеченості з усіма навантаженнями, які йдуть причепом до цих задоволень", — заявила жінка.

Правда, як каже Кільчицька, зараз у неї немає іншого виходу: "Відмовитися від такого життя я не можу. Це в будь-якому разі залежність. Хоча іноді я няньці кажу: я мрію бути вами!"

Фото: Артем Жавроцький (ТаблоID) і "Сегодня", "Старлайф" та КМДА

По материалам: ТАБЛОID

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!