Главная Новости Досуг Олександр Рибак загубив свій багаж
commentss НОВОСТИ Все новости

Олександр Рибак загубив свій багаж

21 декабря 2009, 09:29
Поделитесь публикацией:
Олександр Рибак загубив свій багаж

Популярний "казкар" звинуватив працівників аеропорту Данії в пропажі свого багажу.

Після свого виступу на "Фабриці зірок — 3" переможець "Євробачення" Олександр Рибак полетів на наступні гастролі, до Норвегії. Але, прилетівши в Осло, співак не отримав багаж! Такий казус із Олександром трапився вперше. Незважаючи на щоденні гастролі й перельоти, співак завжди в цілості одержував свої речі.

З Києва Рибак відлітав через VIP-термінал аеропорту "Бориспіль", транзитом через Копенгаген до Осло. Як виявилося, в пропажі багажу Олександра винні працівники аеропорту Данії. Причому досі невідомо: багаж просто залишився в аеропорту Копенгагена чи його помилково відправили не на той рейс.

– Це неймовірно! Після чудових днів у красивому Києві я повернувся до Норвегії без багажу. В якому місці світу він зараз? Ганьба тому, хто за це відповідальний! – Прокоментував пропажу багажу Рибак.

У валізі в Олександра були концертні костюми, взуття, а також подарунки від українських фанатів. Із собою в ручній поклажі Рибак віз скрипку й пакет із листами від шанувальників. Співак спеціально взяв їх із собою в літак, щоб відповісти на них.

– Я спеціально виспався після виступу на "Фабриці", щоб під час перельоту почитати листи й відповісти на деякі з них, – розповів переможець "Євробачення".

Олександр Рибак сподівається отримати свій багаж найближчими днями, щоб роздивитися всі подарунки з України.

Автор: Аміна Воропаєва

По материалам: Glamurchik.tochka.net

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!