Главная Новости Досуг На Новий рік Власова не стане дивитися «Іронію долі», тому що образилась на Брильську
commentss НОВОСТИ Все новости

На Новий рік Власова не стане дивитися «Іронію долі», тому що образилась на Брильську

23 декабря 2009, 09:39
Поделитесь публикацией:
На Новий рік Власова не стане дивитися «Іронію долі», тому що образилась на Брильську

Співачка Євгенія Власова подарунки для 5-річної дочки Ніни шукає разом зі своїм колишнім чоловіком. Як зізналася 31-річна артистка, між нею та продюсером гурту "ВІА Гра" Дмитром Костюком дещо розтанула крига....

"Ми зараз добре спілкуємося, поговорили, і він зрозумів, що дитина важливіша за все у цьому житті", — повідомила "Бліку" Власова.

За її словами, тепер Костюк сам робить перші кроки для налагодження стосунків: "Діма зараз намагається прикрутити свої амбіції у плані нелюбові до моєї матері. А мама завжди поруч з Ніночкою, — у цьому і складність".

Як каже Євгенія, у неї з колишнім тепер "нормальні людські стосунки".

"Буває, Діма щось не так скаже, і я кажу: "А-та-та, татові по попі", або навпаки — "поцілуй тата у носик", — поділилася сімейними моментами співачка.

Як впевнена Власова, стосунки між людьми можуть бути гарними незалежно від того, живуть люди разом чи ні.

"Але як чоловіка і жінку нас нічого не позв`язує. Ми просто батьки!" — підкреслила жінка, яка не один рік нарікала на Костюка за байдужість до дочки і погане ставлення до неї самої та її матері.

І класти щось Костюку під ялинку Власова не збирається. "Я йому вже подарувала дочку. Вистачить!" — сміялася вона.

Щоправда той факт, що Дмитро може заявитися до неї в гості на Новий рік, Женя не відкидає: "Він може спонтанно приїхати, і це буде його бажання. Ми з Ніною завжди будемо ради зустріти його".

Власне, якщо у новорічну ніч Євгенія залишиться вдома, то влаштує справжній сімейний бенкет: "Запрошу всю рідню: брата з його дружиною, свого помічника, якщо він не поїде до себе додому, тітку, дядьків усіх, бабусю".

Правда, через зайнятість Жені, як вона сказала, фізично бракує часу підготувати сюрпризи.

"А для мене дуже важливо, щоб подарунок подобався мені від етикетки до його внутрішнього наповнення", — зауважила артистка додаткову складність у виборі новорічних сувенірів.

На питання, що вона подарує дочці, Женя, сміючись, відповіла так: "Ой, у кімнату дочки і так переміщений дитячий магазин. При цьому ми з її татом однаково придивилися Ніночці подарунок до Дня Святого Миколая".

Та й Власова, за її ж зізнанням, вміє тринькати гроші: "Я заробляю гроші, кладу, потім беру і не рахую. Я не шопоголик, але дуже тремтливо до цього ставлюся. Вважаю, якщо гроші заробляються, виходить, їх треба витрачати".

У плані святкового новорічного столу Власова — не оригінал. Каже, на столі обов`язково буде олів‘є.

"Раніше ще був фільм "Іронія долі". Але тепер я не зможу його дивитися, дізнавшись, яка Барбара Брильська у житті. Я не з хитро зроблених людей, тому мовчати не буду", — сказала співачка.

Образа на польську зірку кіно у Жені виникла під час проекту "Народна зірка", коли Барбара критикувала її підопічну.

"А примирення ані мені, ані Барбарі не потрібне. Хто вона? За неї у фільмі співала Алла Пугачова, озвучила Валентина Тализіна, а вона тепер пожинає плоди!" — обурюється Власова проти виконавиці головної жіночої ролі у стрічці "Іронія долі, або З легкою парою!".

А поки що Євгенія ще остаточно не вирішила, де проведе Новий рік. Каже, наразі привабливої у грошовому плані пропозиції з виступом не надходило. Але якщо співачка виїде на корпоратив, то обов`язково з дочкою. При цьому у Власової є обов`язкова умова райдера — все має бути казково, з новорічною ялинкою.

По материалам: ТАБЛОID

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!