Главная Новости Политика Журавский отозвал свое заявление о том, что школьники теперь будут учиться в субботу
commentss НОВОСТИ Все новости

Журавский отозвал свое заявление о том, что школьники теперь будут учиться в субботу

8 июля 2010, 15:43
Поделитесь публикацией:
Журавский отозвал свое заявление о том, что школьники теперь будут учиться в субботу

Депутат Киевсовета советник Президента Виталий Журавский отозвал свое заявление о том что, новый закон, устанавливающий 11-летнюю систему среднего образования, предполагает обучение школьников по субботам.

Об этом говорится в сообщении пресс-службы Журавского под названием "Поправка к комментарию", которое есть в распоряжении "proUA".

Ниже подаем полный текст опровержения языком оригинала, без редакторских правок:

"Поправка до коментарю!

Запровадження 11-річної шкільної освіти не передбачатиме навчання у суботу

Встановлення 11-річного терміну здобуття середньої освіти не передбачатиме навчання школярів у суботу. Про це заявив депутат Київради Віталій Журавський. Він пояснив, що його попередня теза про ймовірне навчання у суботу була припущенням до прийняття закону.

"Законом про 11-річну освіту навчання по суботам не передбачається. Однак це не знімає необхідності у збільшенні фінансування галузі столичної освіти. Зокрема, це стосується дошкілля", – підкреслив Віталій Журавський".

Также предлагаем вниманию читателей сообщения, которые пришли от Журавского двумя часами ранее:

"Віталій Журавський: "Система столичної освіти потребуватиме збільшення фінансування"

Встановлення 11-річного терміну здобуття середньої освіти та введення обов’язкової дошкільної освіти безумовно потребуватиме збільшення фінансування освітньої галузі столиці. Про це заявив депутат Київради Віталій Журавський.

"За новим законом діти вчитимуться ще й у суботу. Це потребуватиме додаткових коштів на електроенергію, комунальні послуги, оплату праці вчителів, технічних працівників тощо. Крім того, введення обов’язкового дошкільного навчання потягне за собою необхідність збільшення кількості дитячих садочків, а також, повернення профілю непрацюючих дитячих садочків, шляхом вивільнення їх приміщень від приватних, комунальних та державних структур", – підкреслив Віталій Журавський".



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!