Главная Новости Политика Мороз написав у «Спортлото»
commentss НОВОСТИ Все новости

Мороз написав у «Спортлото»

28 августа 2007, 16:37
Поделитесь публикацией:
Мороз написав у «Спортлото»

Громадська організація і екс-спікер ВР "продовжили" термін дії закону "Про соціальний захист дітей війни".

Там, де у звичайних людей закінчується здоровий глузд, у політиків починається піар. Особливо це відчувається напередодні виборів. І найяскравіший приклад трапився на початку цього тижня. Соціалістична партія "продовжила" термін дії закону "Про соціальний захист дітей війни" і "виділила" на цей захист три мільярди гривень.

Утім, про все за порядком.

27 серпня на офіційному сайті Соціалістичної партії з’явилося повідомлення: "За підсумками сьогоднішнього засідання Координаційної ради Всеукраїнського громадського об’єднання захисту "дітей війни" за участі голови Верховної Ради Олександра Мороза й першого віце-прем’єр-міністра Миколи Азарова прийнято рішення, що Закон "Про соціальний захист дітей війни" діятиме у повному обсязі у 2008 році".

А головне, згідно з повідомленням, – "рішення про збільшення фінансування до 3 млрд. грн.". "Це в понад три рази більше, ніж у минулому році. СПУ опікується пільгами "дітей війни" постійно, і саме члени фракції СПУ відстояли збереження пільг "дітям війни", – стверджує офіційний веб-ресурс соціалістів.

Що ж, відтепер маємо напрочуд цікаву ситуацію. Раніше закони приймала і продовжувала на певний термін Верховна Рада. Тепер, видно,вистачає засідання координаційної ради якої-небудь громадської організації за умови присутності на ньому не менше двох державних діячів. Як мінімум один із них має бути Олександром Морозом, адже авторські права щодо цього ноу-хау належать саме його соратникам.

Тепер головне – не зупинятися на досягнутому, адже Рубікон здорового глузду все одно перейдено. Отож, закони можна приймати не соромлячись. Прийняти нову Програму приватизації і нову концепцію освіти України, ліквідувати "Енергоатом" і Волгу. Запропонувати породіллям тисяч по 30, а неторканим – по 50…. Головне не обмежувати фантазію. Громадських організацій на всі ці законотворчі ініціативи вистачить. А якщо ж і цього буде недостатньо, то як казав класик " ми напишем в Спортлото".



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!