Главная Новости Политика Від «Свободи» війнуло карбамідом
commentss НОВОСТИ Все новости

Від «Свободи» війнуло карбамідом

21 мая 2008, 16:00
Поделитесь публикацией:
Від «Свободи» війнуло карбамідом

Завжди знав, що ВО "Свобода" — найпотрібніша українська партія. Єдине, що гнітило – не розумів чому. І от врешті – прозріння прийшло.

От уже другий день усіх прихильників "Свободи" не покидає почуття спокійної впевненості за рідну державу. Учора партія накреслила шлях як врятувати Україну від російських газових зазіхань.

Цей шлях довершений у своїй досконалості і вражаючий в аргументації.

Врятувати Україну повинен Одеський припортовий завод. Точніше бартерна схема "Карбамід в обмін на газ". Для цього потрібно лише кілька кроків.

Перше. У жодному разі не продавати Одеський припортовий.

Друге. Наробити багато карбаміду.

Поміняти із африканцями увесь цей карбамід на скраплений газ. Усе.

Араби, до речі, вже мліють від майбутнього щастя.

"Країни Північної Африки і Перської затоки аж пищать, бажаючи купувати його (карбамід — ред.) в необмеженій кількості".(Тягнибок. Цитата).

Ланцюг "карбамід-газ", безумовно, затьмарить сакральне "вугілля-кокс-метал". Хоча б тому, що вперше у світовій історії на карбамід подивились із філософської точки зору. Зловтішники можуть скільки завгодно зубоскалити стосовно того, що легше продати карбамід, а потім купити газ за гроші.

Вони не розуміють головного: проект "Свободи" — це гідна відповідь імператору Веспасіану, для якого гроші не пахли. Українські політики впевнено довели, що гроші від хімічних оборудок просто-таки смердять. А відтак їх потрібно ліквідувати як клас.

Інші потенційні критики може розпускати брудні чутки про те, що газу, обміняного на карбамід, може виявитись занадто мало. Справді, прибутку ОПЗ ( а це не більше, ніж $ 60 млн. рік) вистачить не більше, ніж на 0.5 млн. кубів газу. А попри те потрібно збудувати недешевий завод, а ще втиснутись у Босфор, який заполонили ворожі кораблі. Усе це правда.

Однак головне ж не в цьому. Одеський припортовий – це лише перша ластівка. Навіть індіанці часів Кортеса пропонували до обміну величезний асортимент. То чим гірша Україна? Отож.

На скраплений газ ми можемо міняти: вугілля, зерно, цукор, сало, жінок, боєприпаси, ідеї, трипільські артефакти… Та мало що! Головне не міняти землю. По-перше, її не можна віддавати нікому, бо це народне, по-друге, тому що землю Віктор Ющенко уже пообіцяв віддати Лівії.

А наостанок ми можемо запропонувати північній Африці те, про що вони мріють ще з часів Карфагена: холодильники "Норд". "У необмеженій кількості". От тоді араби не тільки "запищать", а просто завиють від захвату.

І найголовніше. Пропозиція "Свободи" стала в гідний ряд із не менш геніальними пропозиціями міністра ТЕК Юрія Продана прокласти підводний кабель в Ізраїль чи Юлії Тимошенко — залити Україну бензином з водорослів.

Адже чим більше подібних проектів, тим світліші ідеї з"являються у пересічних українців. Як сказав мій знайомий журналіст: "Україна би дуже виграла від того, якби у нас пальне почали виготовляти із біомаси".

Фото:Отэко,ВО"Свобода"-Львов



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!