Главная Новости Политика Сонячне затемнення Андрія Гончарука
commentss НОВОСТИ Все новости

Сонячне затемнення Андрія Гончарука

4 августа 2008, 11:30
Поделитесь публикацией:
Сонячне затемнення Андрія Гончарука

Заступник глави Секретаріату Президента забуває події дворічної давності

Слава Богу, що у п’ятницю сталося сонячне затемнення. Бо якби його не було, то варто було би серйозно запіклуватись про стан душевного здоров’я деяких представників української влади.

За три години до початку затемнення прес-служба Президента розповсюдила намисто думок заступника глави СП Андрія Гончарука. Усі – про "Одесу-Броди".

Гнітюча їх більшість була шостим чи сьомим повторенням сказаного більш досвідченими товаришами Гончарука. І про їхню потаємну сутність ми вже поговорили .

Однак цим заступник Балоги не обмежився, і таки видав один ексклюзив.

Цитата: "На сьогодні вся система магістральних нафтопроводів України перебуває у фактичній залежності від двох іноземних замовників – російської компанії "Транснефть" і офшорної компанії "Скілтон" (Нікосія, Кіпр). Кабінету Міністрів треба розібратися і пояснити, чому ці дві компанії фактично управляють усіма нафтоносними маршрутами України".

Чим можна пояснити те, що заступник глави Секретаріата Президента не знає "чому ці дві компанії фактично управляють усіма нафтоносними маршрутами України"? Тільки рухом світил.

Бо навіть школяр пересічної київської школи, "залізши в Гугль", може довідатись, що "Скілтон" — це офшор ТНК-ВР, яка качає через нього по "Одесі-Броди" нафту в реверсному режимі. Дізнатися, про те, що росіяни на відміну від " "Milbert"- "Привату" завжди стверджували, що це їхній офшор. І що саме він у 2004 році під час першого урядування Віктора Януковича потрапив до офіційних документів реверсу "Одеси-Броди".

Ми не настільки нахабні, аби порівнювати провідного експерта з ТЕК із старшокласником. Тим паче, що Андрій Гончарук в своїй біографії працював не лише в "сантехнічній службі" Президента.

Від 13 жовтня 2006 року до 21 грудня 2007 року він був позаштатним радником прем’єр-міністра Віктора Януковича.

І саме в час його радництва, а саме — 22 грудня 2006 року, ТНК-ВР разом зі своїм "Скілтоном" отримали прекрасний подарунок від уряду: 50 відсотків знижки на перевалку в портах і так само вдвічі знижений тариф на прокачку нафти по "Одесі-Броди".

У результаті ціни на транспортування стали настільки "добросусідськими", що росіяни вперше перегнали по нафтопроводу 9 мільйонів тон.

Скільки від того втратив український бюджет одному Богу відомо. Ну, може ще Андрієві Гончаруку.

Відтак маємо надію, що заступник глави СП допоможе розібратись Кабінетові Міністрів, хто там винен і де там корупція. Бо від кого ж чекати допомоги, як не від людей, які стояли біля витоків?



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!