Главная Новости Политика Янукович сам себе відшмагав
commentss НОВОСТИ Все новости

Янукович сам себе відшмагав

18 ноября 2009, 13:03
Поделитесь публикацией:
Янукович сам себе відшмагав

Найпопулярніша телереклама Віктора Януковича виявилась прихованою агітацією проти нього самого.

У Віктора Януковича – чергова проблема. І знову із Західною Україною. Цього разу із телероликом, у якому він стверджує, що в Україні зараз все погано, влада непрофесійна, і лише він — "ефективний лідер, з яким Україна запрацює".

Мене як львів’янина цей ролик зацікавив посиланням на львівське інтернет-видання Zaxid.net (до речі, назва видання подана з помилкою, бо замість "Zaxid" написано "Zahid"). Коли заходить мова про ринок праці, на чорному тлі з’являється моторошне слово "безробіття" великими літерами і текст "Кількість безробітних українців може досягти 3 млн.", та зазначенням Zaxid.net в якості джерела цієї інформації.

Виявилось, що на онлайн-ресурсі дійсно була така новина . І справді 3 квітня 2009 року. Щоправда, то був передрук з УНІАН, який, у свою чергу, посилався на публікацію в "Газеті по-українськи".

Але – це вже нюанси.

Головний же глюк телереклами виявився у тому, що першоджерелом інформації була міністр праці та соціальної політики Людмила Денисова. А цифру в 3 мільйони вона дала як порівняння з 2004 роком. Коли прем’єром був Янукович.

Цитата: "Аналогічною була ситуація 2004 року. Тоді за рік у центри зайнятості звернулися приблизно 3 млн. осіб. 2009 року ми чекаємо такої ж кількості. Але не варто забувати, що 2004 року допомога при втраті роботи була меншою, ніж зараз. Не було такої кількості активних програм для безробітних".

Оприлюднені міністром дані підтверджує Держкомстат. Більше того, з’ясувалось, що у 2004 році за допомогою до державної служби зайнятості звернулась рекордна кількість громадян за період з 2000 по 2008 рік включно.

Кількість незайнятих громадян, які скористалися послугами державної служби зайнятості, в цілому за рік*

*Держкомстат України

Звичайно, всі ми добре розуміємо, що агітаційний ролик Віктора Федоровича створювався, якщо так можна висловитись, за його мінімальної участі. Але ж напевне ніхто не буде вибачатись перед мільйонами українців. Тим паче, що гроші за рекламу заплачені. А гроші – це святе. Принаймні святіше за якихось там телеглядачів...



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!