Главная Новости Политика Коллектив Никопольского ферросплавного попросил помощи у Семенюк
commentss НОВОСТИ Все новости

Коллектив Никопольского ферросплавного попросил помощи у Семенюк

5 мая 2005, 18:31
Поделитесь публикацией:
Коллектив Никопольского ферросплавного попросил помощи у Семенюк

Коллектив Никопольского завода ферросплавов принял Обращение с просьбой о помощи к председателю Фонда госимущества Валентине Семенюк. Об этом говорится в резолюции, текстом которой располагает "proUA".

Публикуем полный текст обращения:

“Шановна Валентина Петрівно!

Багатотисячний трудовий колектив ВАТ "Нікопольський завод феросплавів" висловлює Вам щиру і глибоку вдячність за справжню державницьку позицію в кризовій ситуації, що склалася навколо загальних зборів акціонерів нашого підприємства. Той факт, що Фонд державного майна не прийняв участі у незаконних зборах акціонерів, що їх спробували скликати у м.Орджонікідзе 5 травня певні структури, свідчить про Вашу глибоку принциповість та відданість засадам законності.

Виважена позиція Фонду державного майна у цій складній ситуації дає феросплавникам Нікополя надію, що всі питання щодо нашого підприємства будуть вирішуватися виключно у правовому полі.

Трудовий колектив підприємства добре розуміє, що у разі зайняття Фондом іншої позиції, силове захоплення підприємства було б неминучим. А наслідки цих подій були б руйнівними, катастрофічними, для підприємства, його робітників та членів їх сімей.

Ми, громадяни України, впевнені у тому, що стабільність та неухильне дотримання законів є запорукою розвитку нашого підприємства, економіки України та нашої незалежної держави в цілому. Тому 8 тисяч робітників Нікопольського заводу феросплавів сподіваються і надалі на виважену, державницьку позицію Фонду державного майна щодо ВАТ "НЗФ".

За резолюцією мітингу трудового колективу ВАТ "НЗФ", голова профспілкового комітету Юрій Логвинов”



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!