Главная Новости Политика У Ялті наркодилери працювали під дахом міліції
commentss НОВОСТИ Все новости

У Ялті наркодилери працювали під дахом міліції

27 февраля 2006, 06:59
Поделитесь публикацией:
У Ялті наркодилери працювали під дахом міліції

У Ялті зупинена діяльність організованого злочинного угруповання у складі 9 осіб, серед яких ялтинський міліціонер — працівник відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків. Про це кореспонденту "proUA" повідомили в прес-службі прокуратури АРК.

За її даними, у жовтні 2003 року злочинці зрозуміли, що в міліційній формі здійснювати дії, передбачені статтею 307 Кримінального кодексу України, а саме купувати, зберігати, перевозити та збувати наркотичні засоби й психотропні речовини, зручніше та безпечніше, тому організували "бізнес" у курортному місті під міліцейським "дахом". Майже два роки здійснювали вони торгівлю наркотиками, доки в серпні 2005 року не опинилися під пильною увагою слідчих прокуратури.

Наприкінці грудня минулого року прокуратурою АРК їм було пред’явлено обвинувачення за ст. 307 Кримінального кодексу України. Їх "ватажкові" — старшому оперуповноваженому відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків Ялтинського міського управління ГУ МВС України в АРК, окрім обвинувачення за ст. 307, також інкримінується й зловживання службовим становищем (ст. 364) та одержання хабара (ст.368 КК України).

Суд визначить ступінь вини кожного – організатора, виконавців та співучасників, сказали в прес-службі.



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!