Главная Новости Политика У Литвина жалуются на давление в Крыму
commentss НОВОСТИ Все новости

У Литвина жалуются на давление в Крыму

15 января 2007, 12:50
Поделитесь публикацией:
У Литвина жалуются на давление в Крыму

Народная Партия заявляет о фактах давления на однопартийцев в Крыму. Об этом говорится в заявлении пресс-службы партии, текстом которой располагает "proUA".

Подаем полный текст заявления:

„Народна Партія занепокоєна виявленими фактами тиску на однопартійців у Криму. Авторитарні методи впливу відчули окремі члени Народної Партії. Зокрема, у Роздольненському районі АР Крим Акімов Павло Іванович – міністр аграрної політики АР Крим вдався до антидемократичних дій стосовно членів Народної Партії через їх категоричну відмову про перехід до Партії Регіонів.

Так, Голова первинного осередку Народної Партії в с. Кумове Роздольненського району, голова СПК "Каркинитський" Климченко Микола Степанович зазнав тиску через відмову здавати молоко на Роздольненський молокозавод, який має величезну заборгованість по платежах перед господарством. Пан Акімов без будь-яких підстав, шляхом тиску на ветеринарні служби, намагався закрити молочно-товарну ферму.

Поцелуєв Олександр Іванович – Голова Роздольненської районної організації Народної Партії, інвалід 2-ої групи відчув "вольові якості" пана міністра через намагання останнього змусити працівників охорони здоров’я позбавити Олександра Поцелуєва призначеної групи інвалідності.

Жертвою антигуманного тиску стала також Єлісєєва Тетяна Володимирівна – керівник апарату Роздольненської РДА, член Народної Партії. За її інформацією, Голова Роздольненської РДА Тараторін Володимир Нікандрович примушує її залишити роботу за власним бажанням із погрозами фізичної розправи стосовно неї та членів її родини.

Виникає питання: хто дав право пану Акімову та пану Тараторіну, з отриманням владних повноважень, порушувати права українських громадян? Можливо, саме такі антидемократичні та антигуманні методи і дії є пріоритетними у роботі нинішьої влади? Тоді можна з впевненістю стверджувати, що Україна поступово втрачає ознаки демократії.

Народна Партія звертає увагу громадськості Криму і всієї країни на факти відвертого знущання та приниження гідності громадян України за політичними переконаннями та вимагає від влади дати адекватну оцінку діям посадових осіб. Державні службовці, що зловживають своїми повноваженнями та чинять такі ганебні дії, заслуговують на суспільний осуд і серйозну увагу з боку правоохоронних органів.

Народна Партія і надалі слідкуватиме за ганебними фактами порушення прав людей, виявлятиме будь-які ознаки тиску та буде захищати права та гідність своїх однопартійців та інших громадян України. При цьому ми попереджаємо, що відстоюючи законні інтереси людей ми готові вдаватися до радикальних дій”.



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!