Главная Новости Дайджест Революціонери закликають великі партії не підтримувати Саганюка
commentss НОВОСТИ Все новости

Революціонери закликають великі партії не підтримувати Саганюка

Волинські осередки партій «Солідарність», «Самопоміч», «Батьківщина», «Радикальна партія» та «Народний фронт» закликають на чергових місцевих виборах не підтримувати колишніх комсомольців

21 августа 2015, 12:55
Поделитесь публикацией:
Революціонери закликають великі партії не підтримувати Саганюка

Зокрема чинного мера Володимира-Волинського Петра Саганюка, — йдеться в заяві "Самооборони Волині", яке цитує "Волинське агентство розслідувань"

У документі вказано, що за час керування Саганюка місто, замість інтенсивного розвитку та розквіту, стало ще одним населеним пунктом зі зруйнованою інфраструктурою, нестачею робочих місць, з проблемами в галузі освіти та медицини.

Публікуємо заяву без змін та правок:

Звернення до керівників обласних організацій політичних партій "Солідарність", "Самопомічі", "Батьківщини", "Радикальної партії" та "Народного фронту"

Україна й досі значною мірою керована старими кадрами. Особливо така проблема актуальна для невеликих міст, де вже повростали в крісла "комсомольці-добровольці".

Закон про люстрацію часто не зачіпає інтересів таких "діячів", бо вони сидять на виборних посадах. А процес декомунізації тільки зараз починає набирати обертів. При цьому, так звані "вічні" мери та депутати продовжують обростати корупційними та кумівськими зв’язками, приховувати схеми із розкрадання та відмивання бюджетних грошей, ділитись із потрібними людьми. Все як у сім’ї.

Але Україна вже мала одну "сім’ю"! Ціна, якою ми ще досі розплачуємось за її існування, надто велика. А скільки ще таких "сімей" по всій Україні?

Ми, громадські активісти, які представляють одну із найпотужніших революційних організацій західного регіону, закликаємо політичні партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність", "Самопоміч", Радикальна партія Олега Ляшка, "Батьківщина" та "Народний фронт" не підтримувати під час виборів міського голови у Володимирі-Волинському чинного "мера" Петра Саганюка.

За 17(!!!) років його безперервного правління місто, замість інтенсивного розвитку та розквіту, стало ще одним населеним пунктом зі зруйнованою інфраструктурою, нестачею робочих місць, з проблемами в галузі освіти та медицини. Хоча здавалося, що Володимир-Волинський, від якого рукою подати до Європи, мав би стати українськими воротами для західних цінностей.

Але цього не сталося. Натомість Володимир-Волинський — одна з контрабандних та контрафактних столиць Західної України, де панує беззаконня. Точніше один закон є — це "закон Саганюка".

Людина, яка пристосовується до будь-якої влади — не має позиції. Людина, яка півтора десятка років не змінює своє робоче місце — не здатна на рішучі та революційні кроки. Людина з радянського минулого не може дати місту європейського майбутнього.

З огляду на вищесказане закликаємо демократичні сили, представлені обласними осередками політичних партій Волинської області, не підтримувати "вічних" мерів та "давніх" депутатів на майбутніх місцевих виборах. Свою нездатність змінити країну вони завуальовують "професіоналізмом", який, насправді, вимірюється тільки записом у трудовій книжці. А реальні справи, при яких країна продовжує руйнуватись, вони продовжують робити щодня.

ФОТО: "Волинське агентство розслідувань"



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
Источник: «Волинське агентство розслідувань»
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!