Главная Новости Дайджест Акція голодування під стінами міністерства охорони здоров´я України
commentss НОВОСТИ Все новости

Акція голодування під стінами міністерства охорони здоров´я України

Студенти й викладачі Національного медичного університету імені О.О. Богомольця разом з активом Студентського братства пішли на відчайдушний крок останньої надії.

12 ноября 2015, 20:03
Поделитесь публикацией:
Акція голодування під стінами міністерства охорони здоров´я України

Змусила усіх це зробити жахлива корупція,  що впродовж останнього року зародилася і розквітла у стінах головного медичного вузу України.  Нове покоління студентів змушене долучитися до складних корупційних схем, починаючи з першого курсу. Про такі поняття як демократія чи свобода слова їм краще забути взагалі. Адже панують тоталітарні принципи керівництва. А в цей час крива рівня загальної медичної освіти неупинно йде вниз.

Після численних звернень громадськості, десятків телевізійних сюжетів із журналістськими розслідуваннями та статей на провідних українських сайтах з приводу організації в стінах Медуніверситету "сімейного бізнесу" новоспеченим ректором Амосовою та її чоловіком Мішаловим, а також їхніми поплічниками і соратниками — горезвісним організатором Антимайдану у Житомирі а нині проректором-агрономом Никитюком, та іншими проректорами, призначеними ще за часів Януковича, новий реформатор  - міністр охорони здоров’я Олександр Квіташвілі – таки змушений був призначити міжвідомчу комісію з розслідування злочинної діяльності цього угруповання.

Висновками цієї комісії, до якої разом з працівниками МОЗу увійшли представники МВС та СБУ, став Акт з фактами злочинів і корупції на 82-х сторінках. Цей документ комісією за підписами 25 її членів поданий міністру Олександру Квіташвілі на підпис і візування.

Але під шаленим тиском лобістів ректора НМУ Катерини Амосової у найвищих ешелонах влади акт комісії ще й досі не підписаний міністром охорони здоров’я, а корупціонери й надалі сидять у своїх кабінетах і роблять свою чорну справу.

"Справа має дійти свого логічного завершення. Керівники,  причетні до корупції в славетному медичному університеті, мають бути звільнені, а всі злочини мають бути ретельно розслідувані. Щупальця спрута корупційного сімейного кубла, які простягаються від ректорату до кожного студентського гуртожитку, студентської  їдальні, кишені кожного студента і університетського бюджету загалом, мають бути обрубані раз і назавжди. Міністр Олександр Квіташвілі зобовязаний негайно підписати Акт міжвідомчої комісії, розірвати контракт з Катериною Амосовою та її заступниками, а матеріали Акту передати до правоохоронних органів з метою якнайшвидшого покарання усіх причетних до організації злочинних корупційних схем у Національному медичному університеті імені О.О. Богомольця", — вимагають учасники голодування.

"Акт про результати проведення Комплексної перевірки діяльності Національного медичного університету імені О.О. Богомольця", поданий міністру охорони здоров’я Олександру Квіташвілі на підпис,  уперто ним ігнорується, не підписується і не візується впродовж двох тижнів. Тому ми голодуємо, і не припинемо свєї акції до того часу, допоки правосуддя в Україні не розпочне свою роботу в стінах Медуніверситету, не відсторонить його корумповане керівництво і не дасть ходу розкриттю всіх злочинів, розкритим у ході перевірки міжгалузевої комісії.

Текст  "Акту про результати проведення Комплексної перевірки діяльності Національного медичного університету імені О. Богомольця".

Ролик студентського активу, який голодує під стінами МОЗу:



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
Источник: banget.org
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!