Главная Новости Досуг Ющенко з’явився "ВКонтакті" і вступив у групу "за Ющенка"
commentss НОВОСТИ Все новости

Ющенко з’явився "ВКонтакті" і вступив у групу "за Ющенка"

28 декабря 2009, 09:02
Поделитесь публикацией:
Ющенко з’явився "ВКонтакті" і вступив у групу "за Ющенка"

Президент Віктор Ющенко зареєстрував свою сторінку в соціальній мережі "ВКонтакті". Однак поки що ніхто не поспішає долучатися до друзів політика, пише "ЛігаБізнесІнформ".

Інтернет-сторінку за Віктора Андрійовича оновлює його прес-служба. Щоправда, користувачі сумніваються у автентичності аккаунту, про що свідчить попередження на сторінці.

Але саме на цю сторінку "ВКонтакті" й є активна кнопка на сайті кандидата у президенти.

Що ж до наповнення сторінки, то в інтересах Ющенка значиться наступне:

"Першочергово — Україна. Також займаюсь плаванням. Якщо випадає можливість, катаюся на гірських лижах. Безумовно, дуже люблю футбол, думаю, мене можна назвати дуже пристрастним вболівальником. Але найбільшу розраду дає мені фізична праця — на землі, у будинку; це ті речі, які, я переконаний, повинен уміти робити кожен чоловік".

"Після отруєння лікарі порадили мені приділяти більше часу фізичній праці — так отрута швидше виводиться з організму. Тож після роботи, пізно увечері, коли вже хочеться про все забути — брав себе в руки і ставав до роботи", — йдеться на сторінці президента.

Постаралася прес-служба й щодо інтересів свого боса. Так, ув улюбленій музиці значиться Володимир Івасюк, в книгах — "Моє життя" Пантелеймона Куліша, "Ave, Europa!" Оксани Пахловської, а також "Радянський геноцид в Україні" Рафаеля Лемкіна.

Наразі долучений до 40 груп серед яких: "Я розмовляю українською мовою", "Голодомор 1932-33 рр. — геноцид української нації", "Ми кажемо NATO ТАК", а також "Група тих, хто не змирився із ситуацією у Верховній Раді і хто не зрадить Президента Віктора Ющенка!" і "Віктор Ющенко — Президент 2010".

Нагадаємо, крім "ВКонтакті" Ющенко має свої сторінки у "Facebook", "Twitter", аккаунт у відеосервісі "You-Tube" та на фотосервісі "Flickr".

Скрін-шот зі сторінки Ющенка "ВКонтакті"

По материалам: ТАБЛОID

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!