Главная Новости Досуг На Новий рік Повалій скаже тост безкоштовно, а Тіна Кароль – за подвійним тарифом
commentss НОВОСТИ Все новости

На Новий рік Повалій скаже тост безкоштовно, а Тіна Кароль – за подвійним тарифом

29 декабря 2009, 09:33
Поделитесь публикацией:
На Новий рік Повалій скаже тост безкоштовно, а Тіна Кароль – за подвійним тарифом

Вітчизняні зірки розмовного жанру залюбки віддаються роботі у новорічну ніч. Адже у свято їхні гонорари стають значно більшими, пише "Сегодня".

"У грудні-січні українські ведучі піднімають гонорар у 1,5-2 рази", — розповіли в концертних агентствах.

Щоправда, все одно заробітки вітчизняних ведучих не дотягують до тих, які мають їхні російські колеги. Послуги останніх обходяться від 30 до 60 тисяч євро.

Однак і серед українських телеведучих є "передовики виробництва":

"Справи непогано йдуть у "95 кварталу", година корпоративки з якими обійдеться мінімум в 25 тисяч євро, Юрій Горбунов "коштує" від 5 до 10 тисяч євро, інші наші ведучі на порядок нижчі".

Але незважаючи на топовість серед ведучих Юра Горбунов цю новорічну ніч проведе вдома. І не тому що не запрошували.

"Були пропозиції, але не у Києві. Але мені треба бути вдома 1-го січня — ми з сім`єю летимо у відпустку. Довелося відмовитися, хоча гонорар у новорічну ніч пропонують побільше, ніж звичайно. Наприклад, 20 тисяч доларів мене влаштує", — зізнався Горубнов.

Зеленський серед найдорожчих вітчизняних ведучих

А от у найкрасивішого чоловіка року та квратальщика Володимира Зеленського відпочинку на свято не буде.

"Новорічний гонорар ми ніколи не завищуємо навмисне. Просто ми затребувані артисти, ось і ці свята у нас багато пропозицій, обираємо найкращі. Цього року будемо працювати на приватній вечірці у Києві, а гонорар у новорічні свята збільшили удвічі", — розповів артист.

Телеведуча Маша Єфросиніна зустріне Новий рік на Майдані Незалежності. Там біля головної ялинки артистка вестиме прямий ефір "Фабрики зірок-3". Підтримати Машу приїде її коханий Тимур та донечка Нана.

"Корпоративи у Новий рік я не веду принципово. Цілий рік я так багато працюю, що маю право на свято і відпочинок хоча б одну ніч", — зауважила Єфросиніна.

До речі, деякі співаки також не проти за певний гонорар перевтілитися у ведучих. Зокрема, Тіна Кароль розважить публіку розмовами за подвійний гонорар. До слова, звичайна "зарплатня" співачки 15-25 тисяч євро.

А продюсер та коханий іншої артистки Таїсії Повалій Ігор Ліхута запевняє, що його дружина від таких пропозицій відмовляється. Але якщо корпоратив друзів, то Тая штовхне тост безкоштовно.

По материалам: ТАБЛОID

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!