Главная Новости Досуг Настя Каменських зустрічала Новий рік у кучугурі, а Скрябін у ліфті
commentss НОВОСТИ Все новости

Настя Каменських зустрічала Новий рік у кучугурі, а Скрябін у ліфті

11 января 2010, 09:49
Поделитесь публикацией:
Настя Каменських зустрічала Новий рік у кучугурі, а Скрябін у ліфті

Поки усі нормальні люди намагаються оговтатися після святкових канікул, вітчизняні зірки підраховують зароблені грошенята і пригадують цікаві новорічні історії.

Найбільше артистам щастить застрягати під бій курантів у ліфтах. Зокрема, репер Потап також знає, як воно опинитися зачиненим у невеличкому просторі.

"Відзначали свято вдома і вирішили з дружиною і сусідами під бій курантів помилуватися салютом. Взяли шампанське і стали спускатися у двір на ліфті. І, як на зло, застрягли між поверхами — довелося відкупорювати шампанське прямо там. Звільнили нас вже у новому році", — згадує співак.

У напарниці Потапа — Насті Каменських також є своя новорічна пригода. Любителька проекспериментувати якось зібралася на новий рік до подружки. Співачка викликала таксі, але в гості в тому році так і не доїхала.

Виявляється, авто застрягло у кучугурі снігу. Тож Насті нічого не залишилося, як рівно о півночі відкрити шампанське й відсвяткувати прихід року. Щоправда, пила Каменських тоді сама, бо таксист не міг собі дозволити хильнути спиртного.

Потап пив шампанське в ліфті, а Настя — в снігу

А от Новий 2010-й рік дует "Потап і Настя" провели не разом з "леді Ю", як могло б здатися, а в Ташкенті. Певно, узбецький багатій зміг запропонувати солідну суму за те, щоб почути хіт "Не люби мені мізки".

Ще одним заручником ліфту був колись і Андрій Кузьменко, він же Кузьма Скрябін.

"Якось у Львові під новий рік я застряг у ліфті. Просиділи там з двома придурками, у котрих були баян та сітка з "хавкою" і "бухлом". Святкували так до п`ятої ранку. Повеселилися на славу", — хвалиться Кузьма.

До речі, співак не приховує, що на Новий рік навмисне шукає пригоди на свою голову:

"За 40 з гаком років я зустрів 28 новорічних свят вдома, і вони один від одного не відрізняються. Весь час шампанське, олів`є. Тож тепер я шукаю розваг!".

Та 2010-й Скрябін зустрів працюючи. Мовляв, тут тобі подвійний зиск: "Перше — ти не думаєш, де провести свято, і друге — займаєшся улюбленою справою, та ще й добре заробляєш!".

Після новогол року з "приудрками", у Кузьми, певно й голова боліла

Не відмовилися від нагоди у новорічну ніч підзаробити грошенят й дівчатка з гурту "Алібі". Так, сестер Завальських покликали заспівати на площі Свободи у Харкові.

Та вже під ранок 1-го січня 2010-го року артистки повернулися додому, щоб обмінятися з рідними подарунками. Батькові Аліна та Аня подували парфуми, а мамі — пароварку. Для себе ж під ялинкою сестри знайшли фарфор та ексклюзивні вбрання.

Подейкують, що справжнім подарунком для Аліни Завальської стала пропозиція руки і серця від її коханого — телеведучого Олександра Колодія. Тож цілком можливо, що скоро одна з "Алібі" стане заміжньою жінкою.

Правда, поки ані артистки, ані їхні батьки офіційних заяв не робили. Можливо, бояться наврочити?

Нарешті, "Алібі" почнуть видаватися заміж?

А от телеведучий та гуморист Сергій Притула на цей Новий рік нікого заміж не кликав. Зазвичай, артист на свята потрапляє в кумедні ситуації, або ж просто стає справжнім дід Морозом.

"Одного разу я йшов на ефір у новорічну ніч. У мене у рюкзаку лежало два кілограми мандаринів, триста грамів мисливської ковбаски і пляшка горілки. Я був в костюмі Діда Мороза, а попереду мене йшла бабуся з онуком на ялинку", — почав оповідку Притула.

"Семирічний хлопчак постійно повертався, смикав бабусю і торохтів: "Бабуня, дивись — дід Мороз!". Я не витримав, зупинився, дістав з рюкзака мандарини і, зі словами "Чи добре ти поводився, хлопчик?", вручив жменю мандаринів", — згадує телеведучий.

Однак ця пригода так просто не закінчилася та ледь не перетворилася у неприємну історію.

"Подарунків закортіло і гопникам напідпитку, які відзначали свято в глибині парку, по якому я йшов. Тільки запрошували вони мене вже у більш наполегливій формі: "Гей, Дід Мороз! Сюди йди!". Ледь втік", — поділився пригодою Притула.

Притулі не довелося благати гопників про пощаду

Співак El Кравчук знає, як воно зустріти Новий рік у громадському транспорті. Так, пару років тому артистові не вдалося викликати таксі, щоб поїхати зустрічати свято з друзями. Тож, співак вирішив скористатися трамваєм.

Але як і очікувалося, цей вид транспорту виявився не надто швидким, тож Кравчуку довелося пити за прихід нового року з іншими пасажирами.

А от телеведуча Ольга Герасим`юк якось зустрічала Новий рік у воді і з шантажистами:

"Одного разу у новорічну ніч, коли вже від веселощів неможливо було поворухнути руками-ногами, у нас у ванній почала підніматися вода і витікати у кімнати бурхливим потоком, перетворюючи килими у гігантські губки".

Тож, Герасим`юк та її гостям довелося за допомогою відер вичерпувати воду. Однак, втомившись, компанія просто відкрила двері і випустила воду у двір (квартира знаходилася на першому поверсі).

"А потім впали у депресію, зібравшись з ногами на диван та стіл (хто куди міг). Було холодно, мокро та смішно", — пригадує телеведуча.

Герасим`юк у новорічну ніч затопили

Звісно, щоб якось впоратися з аварією, Ольга та її друзі намагалися видзвонити майстрів. Але жеківці п`яними голосами відповідали, що у них Новий рік — мовляв, живіть, як знаєте.

"Нам довелося шантажувати ЖЕК — один наш друг зателефонував і закричав у слухавку, що йому втрачати немає чого, він зараз увірветься до них з пістолетом. Одразу примчалася бригада п`яних сантехників та слюсарів. Не скажу, що вони зробили, тому що я щасливо заснула, зрозумівши, що потоп цього року скасовується", — згадує Герасим`юк.

За матеріалами "Комсомольської правди в Україні"

По материалам: ТАБЛОID

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!