Главная Новости Досуг Зросла кількість киян, що одержали травми через ожеледь
commentss НОВОСТИ Все новости

Зросла кількість киян, що одержали травми через ожеледь

13 января 2010, 06:47
Поделитесь публикацией:
Зросла кількість киян, що одержали травми через ожеледь

У Києві збільшилася кількість людей, що одержали травми через ожеледь. Про це повідомив заступник начальника Головного управління охорони здоров’я і медичного забезпечення міськадміністрації Володимир Загородній, передає ""ЛІГАБізнесІнформ".".

"Враховуючи сьогоднішні погодні умови, кількість травм в порівнянні з таким же періодом минулого року збільшилася. В основному, свою роль зіграв погодний чинник, але не можна відкидати і те, що не скрізь забезпечили безпечні умови пересування пішоходів по вулицях", — відзначив він.

Чиновник також підкреслив, що, якщо порівнювати рівень травматизму в листопаді і грудні, то статистика першого місяця зими показує, що він збільшився в середньому на 30%.

Так, за даними Загороднего, зараз на добу фіксується від 170 до 200 поводжень людей з переломами і ударами. При цьому 20-30% з них — діти.

В той же час, йому важко назвати точну кількість тих, що звернулися по допомогу з початку року, пояснивши, що оперативна інформація фіксується щодня, але підсумки підводитимуться пізніше.

Нагадаємо, раніше столична влада обіцяла, що наслідки негоди будуть ліквідовані за декілька днів. Проте багато доріг і тротуари столиці досі залишаються нерозчищеними від снігу, льоду і зламаних дерев.

Мер Києва Леонід Черновецький, повернувшись з двотижневої відпустки, тільки тепер доручив виділити 16,3 млн. грн з міського бюджету на ліквідацію наслідків снігопаду.

               



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!