Главная Новости Досуг Аліна Гроссу комплексувала, але цілувалася на очах у мами
commentss НОВОСТИ Все новости

Аліна Гроссу комплексувала, але цілувалася на очах у мами

13 января 2010, 09:35
Поделитесь публикацией:
Аліна Гроссу комплексувала, але цілувалася на очах у мами

Юна співачка цілувалася з хлопцями на очах у батьків.

Аліна Гросу закінчила зйомки нового відео на пісню "Мелом на асфальте". На знімальному майданчику 15-річній співачці довелося цілуватися з хлопцями на очах не лише в усієї групи, але й у мами, яка була присутня на зйомках.

– Іноді ми з друзями потай від дорослих граємо в пляшечку, але про це якось неприємно розповідати, – зізнається Аліна Гросу. – А грати прямо на знімальному майданчику, до того ж у присутності батьків... Це було трохи екстремально. Весело, але екстремально! Ми соромилися, боялися, комплексували. Алан Бадоєв як міг розкріпачував нас, казав, що важливо у своїй роботі передавати саме те, чим живуть ті, для кого ми робимо цю роботу. Я часто поглядала на маму й намагалася з`ясувати її реакцію. Через наше збентеження режисеру Алану довелося перезнімати цю сцену більше 20 разів, але в результаті ми змогли відкритися й зіграти щиро, по-справжньому, принаймні, мені так здається.

Кліп "Мелом на асфальте" в найближчі тижні ексклюзивно з`явиться на Glamurchik’у! А поки що до вашої уваги анонс нового відео.

Автор: Аліса Александрова

Фото: secret service

По материалам: Glamurchik.tochka.net

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!