Главная Новости Досуг Мама фанатки Макса Барских вимагає вилучити з продажу відверте відео
commentss НОВОСТИ Все новости

Мама фанатки Макса Барских вимагає вилучити з продажу відверте відео

17 января 2010, 12:47
Поделитесь публикацией:
Мама фанатки Макса Барских вимагає вилучити з продажу відверте відео

  Молодий виконавець потрапив у епіцентр скандалу, сам того не бажаючи.

Макс Барських потрапив у немилість мами однієї зі своїх фанаток. Жінка вимагає, щоб альбом Макса був знятий із продажу через те, що на диску наявна треш-версія кліпу SL із відвертими кадрами Барських та його партнерки по відео. Мама шанувальниці Макса відправила свої вимоги на відкриту електронну адресу співака.

– Моя донька-школярка придбала альбом Макса Барських, але я не очікувала, що даю гроші на придбання диска, де крім пісень присутнє, на мій погляд, просто нецензурне відео, що кишить сценами сексуального характеру, – обурюється мама фанатки. – Звісно ж, я знищила цей диск, але в мене немає гарантії, що завтра моя дитина не піде в музичний магазин і не придбає новий екземпляр. Я звертаюся до Вас із вимогою вилучити цей альбом із продажу! В іншому разі я ініціюю разом з іншими батьками більш розгорнуту акцію протесту з листами куди слід.

Реакція співака на звинувачення поки що невідома, адже він тільки вчора повернувся з поїздки по Єгипту й відразу ж із Борисполя вирушив на гастролі до Харкова. До речі, пісня SL уже не вперше стає причиною скандалу – раніше національна експертна комісія з питань захисту моралі заборонила транслювати цей кліп.



Фото: Secret Service

Автор: Аліса Александрова

По материалам: Glamurchik.tochka.net

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!