Главная Новости Досуг Фабрикантів «допитали» KIDівці
commentss НОВОСТИ Все новости

Фабрикантів «допитали» KIDівці

20 января 2010, 09:26
Поделитесь публикацией:
Фабрикантів «допитали» KIDівці

Молоді зірки стали учасниками імпровізованого ток-шоу.

Під час "Другого зльоту Республіки KIDS" дітлахи не лише ходили на майстер-класи, давали концерти й просто розважалися, а й підкорювали нові професії. Так, одного дня пройшов кастинг на телеведучих серед учасників Республіки. Вибирати найкращого ведучого було доручено учасникам "Фабрики зірок-3" – Єві Бушміній, Олексію Матіасу та Ірині Крестиніній.

KIDівці готувалися до кастингу всю ніч, придумуючи каверзні запитання для фабрикантів. І, до речі, не дарма. Матіаса просто в краску ввігнали питаннями про особисте життя, але він відповідав чесно. Крестиніна була розчулена питаннями маленького бешкетника Влада Костирєва, KIDівця з Пермі, який щосили фліртував із нею. А ось Єва була готова відповідати на всі запитання, навіть найкаверзніші, й виділила Яна Запольського, який без зайвої скромності запропонував свою кандидатуру Єві у бой-френди.

У результаті перемога дісталася Максу Девізорову (Київ) та Василісі (Санкт-Петербург), але переможених не було, адже кожен із дітлахів зміг себе спробувати в новій справі.

Фото: Прес-служба

Автор: Аліса Александрова

По материалам: Glamurchik.com.ua

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!