Главная Новости Досуг Президент "Динамо" (Київ) запевнив, що купляти нових гравців поки що не буде
commentss НОВОСТИ Все новости

Президент "Динамо" (Київ) запевнив, що купляти нових гравців поки що не буде

24 января 2010, 16:18
Поделитесь публикацией:
Президент "Динамо" (Київ) запевнив, що купляти нових гравців поки що не буде

Футболiсти київського "Динамо" поволi вiдновлюють втраченi пiд час вiдпустки фiзичнi кондицiї. Динамiвська братiя тренується на полях Iзраїлю. Нинi в таборi команди Валерiя Газзаєва 27 виконавцiв. Саме на них "Динамо" розраховує у матчах весняної частини чемпiонату України. Як заявив президент столичного клубу Iгор Суркiс, його команда у зимове мiжсезоння поповнень не потребує.

- Iгоре Михайловичу, чи правда, що на тренувальних зборах в Iзраїлi у "Динамо" почалася епiдемiя?

- Нi, це перебiльшення. Насправдi занедужав тiльки Валерiй Газзаєв, який пропустив кiлька тренувань i знову взявся до роботи. Щодо футболiстiв, то всi вони здоровi. Лише Андрiй Шевченко дiстав мiкротравму спини. Вiн поїхав на додатковi процедури до Мюнхена i вже повертається до табору.

- Яка ж причина травми Андрiя Шевченка?

- Вона не виникла внаслiдок необережного кроку чи зiткнення. Навiть метал старiє. Так само й органiзм Шевченка iнодi не витримує навантажень. Це нормальне явище. Головне, що нiчого страшного не сталося.

- Нинi на тренувальному зборi працюють хлопцi, якi давно пiдписали контракти з "Динамо". Чому взимку не було пiдсилень?

- Головний тренер команди Валерiй Газзаєв повiдомив, що хоче працювати саме з цими виконавцями. Новобранцiв тренер наразi не потребує. Ну i я цiлком згоден з Валерiєм Газзаєвим. Навiщо нам по свiтах шукати чужоземцiв, якщо маємо чимало своїх молодих талантiв? Ось, наприклад, воротар Денис Бойко показав чудову гру в "Оболонi". Ми маємо дати йому шанс, тому Бойко поїхав з командою в Iзраїль. Так само добре виступали Гармаш, Петров та Парцванiя.

- То в "Динамо" починається процес українiзацiї складу?

- Так, це правда. Iсторiя "Динамо" демонструє, що найбiльших успiхiв досягали саме мiсцевi вихованцi. Ми ж створили казковi умови для дiтей, i тепер настав час повiрити у вихованцiв нашої школи.

- Чи визнаєте, що дотеперiшнє засилля легiонерiв шкодило українському футболу?

- Так, визнаю. Але ж ми не могли обiйтися без легiонерiв, адже свої хлопцi не стукали у динамiвськi дверi. Тепер маємо десять чемпiонiв Європи серед юнiорiв. I вони повиннi дiстати шанс, щоб довести, що не гiршi за тих, яких запрошують з-за кордону. Недавно Ярмоленко та Кравець потрапили в основу, ранiше — Мiлевський i Алiєв. А перед тим таких талантiв не було. Тому-то ми і вдавалися до послуг iноземцiв. Утiм, легiонери все одно гратимуть в "Динамо", але їх буде небагато. Ми шукатимемо таланти як за кордоном, так i в Українi. Повiрте, їх у нас багатенько. Ось Євген Хачерiдi зараз грає в "основi" збiрної України. Думаєте, вiн нам дiстався за безцiнь? Неправда. "Динамо" заплатило за нього пiвтора мiльйона доларiв.

- Скiльки всього нинi футболiстiв мають контракти з київським "Динамо"?

- Нинi в рiзних ешелонах за "Динамо" виступає близько 75 футболiстiв. Iще 15 наших гравцiв на правах оренди виступають в iнших клубах. Це число збiльшуватиметься, але хлопцi мають прийти з динамiвської школи.

- Виходить, що сьогоднi у таборi "Динамо" близько 90 професiйних виконавцiв. Чи правда, що найдорожче коштує Артем Мiлевський? Одне iз нiмецьких трансферних видань оцiнює його у двадцять мiльйонiв доларiв...

- Нi, я не можу ствердно вiдповiсти на це питання. Якби я знав, що за Мiлевського пропонують конкретну суму, то мiг би назвати його найдорожчим. Та Мiлевський зараз не продається. Тому не варто стрiляти пальцем у небо i вигадувати суми.

По материалам: “Sport.ua”, www.expres.ua



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!