Главная Новости Досуг Бен Аффлек напився на кінофестивалі
commentss НОВОСТИ Все новости

Бен Аффлек напився на кінофестивалі

30 января 2010, 01:00
Поделитесь публикацией:
Бен Аффлек напився на кінофестивалі

Зірка Голлівуду не може впоратися з алкогольною залежністю.

Бен Аффлек, американський 37-річний актор, сценарист і режисер, днями влаштував дивну витівку на публічному світському заході. На американському кінофестивалі Sundance непитущий Бен несподівано для всіх гарненько наклюкався горілки в компанії свого колеги по цеху — голлівудського 63-річного актора Томмі Лі Джонса, відомого нам за фільмом "Люди в чорному". З огляду на давні проблеми актора з алкоголем, поведінка Бена видавалася більш ніж дивною.

- Ще не встигла розпочатися церемонія, як він жваво сів за столик, ухопив пляшку "абсолюту" й давай пити! — розповіли очевидці зриву Бена Аффлека.

Знайомі актора та організатори заходу прекрасно інформовані про згубну звичку Бена, тому всіх фотографів і папараці відразу вивели із зали — подалі від Бена Аффлека, який саме розгулявся.

Бен Аффлек "підшився" у 2001 р., після того, як у нього почалися серйозні проблеми з алкоголем — акторові довелося пройти курс лікування в наркологічній клініці. Щоправда, зав`язав із п`янками Бен не назавжди — як виявилося, кілька разів він таки зривався, але потім знову повертався до здорового способу життя за наполяганням своєї турботливої дружини Дженніфер Гарнер.

Фото: Getty Images

Автор: Анна Смирнова

По материалам: Glamurchik.tochka.net

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!