Главная Новости Досуг Гороскоп Макса Барського: багато коханок та оригінальні ідеї
commentss НОВОСТИ Все новости

Гороскоп Макса Барського: багато коханок та оригінальні ідеї

1 февраля 2010, 09:39
Поделитесь публикацией:
Гороскоп Макса Барського: багато коханок та оригінальні ідеї

ЯАстролог розкрив усі секрети молодого співака й композитора.

За словами Вікторії Хілініч, експерта з фен-шуй і китайської астрології, Максу Барських забезпечений успіх у творчих починаннях, пошуках джерел натхнення, можливість активізувати будь-яку діяльність і досягати результату.

Творчість

Макс завжди сповнений нових ідей. У роботі він може, не озираючись на загальноприйняті стереотипи, придумувати щось своє, оригінальне й нове, й отримувати від цього фінансовий прибуток. Небо наділило його силою, життєвою стійкістю, цілеспрямованістю. Він – природжений керівник і організатор – варто звернути увагу на цей напрямок діяльності, який може принести процвітання. Макс Барських доб’ється успіху у справах, якщо багато працюватиме. У нього прямий характер, гарна репутація, але треба бути обережним, щоб наклепи заздрісників не завадили планам. Хоча у професійній діяльності можуть бути злети й падіння, Макс зустріне доброзичливців, які допоможуть йому у створенні кар`єри.

Особисте життя

Будуть удалими і принесуть щастя в долі подорожі та різноманітні поїздки. Через них приходить здатність пізнати себе й досягти внутрішньої гармонії. Він довгожитель, слід тільки уникати перенапруження. Треба бути обережним із холодною зброєю. Доля обіцяє багато друзів із вищих прошарків суспільства, багато коханок і сімейні труднощі. Романтичний, але розбірливий, буде відданий сім`ї. Різниця у віці між ним і його обраницею становитиме не менше п`яти років.

Удача

Сила й удача приходять через уміння спілкуватися та контакти з людьми. Уміння правильно використовувати свої зв`язки дає життєву силу. Також силу дають: чорний і синьо-блакитна гама кольорів у одязі й інтер`єрі, предмети зі скла, акваріум, басейн, душ, ванна, відкриті водойми й просто склянка з водою. Енергію багатства несуть: червоний колір в одязі й навколишньому просторі, вогонь свічки, багаття й каміна, сонячна погода, відпочинок у спекотних країнах і яскраві емоції.

Астропрогноз склала Хілініч Вікторія Володимирівна – експерт із китайської астролог

Автор: Аліса Александрова

По материалам: Glamurchik.tochka.net

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!