Білик оскаженіла від питання Каті Осадчої та напала на ведучу

Співачка була не в дусі на вечірці в OK-bar.

Влада Литовченко зібрала знаменитих друзів на благодійний аукціон, на якому представила футболки з її спільної колекції з Айною Гассе. Звісно ж, українські знаменитості не пропустили нагоди добре провести час і допомогти дітям.

На вечірку-аукціон завітала й Ірина Білик разом із чоловіком. Співачка була не зовсім здорова, й практично не давала інтерв`ю. Ірина весь вечір ходила з чашкою гарячого чаю, мабуть, жахлива київська погода все-таки вплинула на здоров`я співачки. Все ж Ірина погодилася відповісти на одне запитання Каті Осадчої, але, мабуть, журналістська хватка ведучої не дала Каті закінчити інтерв`ю на першій хвилині. Вона спробувала поставити ще одне запитання, але воно обернулося для Осадчої скандалом. Ірина різко відштовхнула мікрофон телеведучої, через що він упав. До речі, така техніка коштує близько $1,5 тис. Розбурхало ж нерви співачки запитання про гонорар, який отримала Білик за участь в агіт-турі за Юлію Тимошенко.

Після цього інциденту Білик поспішно залишила заклад, так що на аукціоні вона не була присутня. Зате інші зірки із задоволенням придбали собі кілька обновок.

Автор: Аліса Александрова

По материалам: Glamurchik.tochka.net