Главная Новости Досуг Ані Лорак стане акторкою
commentss НОВОСТИ Все новости
21 февраля 2010, 10:00
Поделитесь публикацией:
Ані Лорак стане акторкою

Зірка "Євробачення" зіграла саму себе в новому телесеріалі.

Ані Лорак, знаменита українська 30-річна поп-співачка, почала роботу над теленовелою "Тільки кохання" й обіцяє приємно здивувати глядачів і своїх шанувальників. Вживатися в новий образ Ані Лорак не доведеться — річ у тому, що красуня зіграє саму себе в одному з епізодів серіалу.

За сюжетом, головні герої відправляються на концерт улюбленої виконавиці, де звучить "Shady Lady" — загальноулюблений танцювальний хіт і лірична балада "Я стану морем". Ані з радістю приділила час зйомкам, навіть під час щільного гастрольного графіку.

- Хоча до цього я грала лише у мюзиклах, мені сподобалося зніматися в кіно, і я думаю — це хоч і був мій дебют у серіалі, велика роль у мене ще попереду. У цьому фільмі я зіграла саму себе, сподіваюся, що в наступному будуть і інші ролі, — каже Ані Лорак.

У фільмі разом із Ані Лорак зніматимуться як актори з України, так і з Польщі: Олександр Нікітін, Вікторія Литвиненко, Остап Ступка, Олексій Вертинський, Магдалена Гурська та інші. А про те, в якому фільмі зніметься Ані Лорак разом із Філіпом Кіркоровим, читайте в інтерв`ю на E-motion.

По материалам: Glamurchik.tochka.net

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!