Главная Новости Досуг В Білорусії бояться, що концерт "Rammstein" навчить гомосексуалізму, збоченню і підірве білоруську державність
commentss НОВОСТИ Все новости

В Білорусії бояться, що концерт "Rammstein" навчить гомосексуалізму, збоченню і підірве білоруську державність

23 февраля 2010, 09:14
Поделитесь публикацией:
В Білорусії бояться, що концерт "Rammstein" навчить гомосексуалізму, збоченню і підірве білоруську державність

Громадська рада з моральності Білорусії вимагає заборонити проведення концерту німецького гурту "Rammstein" в Мінську, який запланований на 7 березня, повідомляє "Інтерфакс".

"Рішення везти до Мінська "Rammstein" — це помилка, яка може нам дорого обійтися. На переконання членів ради, творчість групи є неприхованою пропагандою гомосексуалізму, мазохізму й інших збочень, жорстокості, насильства і непристойної лайки", — йдеться в тексті заяви.

На думку ради з моральності, "на концертах групи часто наживо демонструються акти злягання між чоловіками, сім`явипорскування і наслідування нацистам".

Як зауважують у своїй заяві активісти, своїм концертом "Rammstein" "будуть рубати і знищувати ще дуже крихку білоруську самосвідомість, топтати пам`ять про Перемогу та її героїв і, врешті-решт, руйнувати білоруську державність ".

Особливо борців за мораль обурює те, що виступ "німецьких хлопців" припадає на історичний момент — 65-річчя Великої Перемоги, Великий Піст і на свято 8 березня.

Громадська рада з моральності заснована в Білорусії в 2009-му році. Це спільний громадський орган, засновниками якого виступили Білоруська православна церква і Союз письменників Білорусії, за підтримки президента країни.

До складу ради увійшли керівники всіх традиційних конфесій країни: православ`я, католицизму, лютеранства, юдаїзму та ісламу, а також кілька десятків відомих громадських діячів.

Нагадаємо, гурт "Rammstein" часто піддається критиці. Так, у листопаді минулого року Влада Німеччини заборонила відкритий продаж нового альбому гурту "Rammstein" "Liebe ist Fur Alle Da". Урядовців вирішили, що обкладинка платівки має садо-мазохістський сюжет.

До речі, у Києві скандальні німці виступлять 9-го березня.

Фото: altmusic.ru

По материалам: ТАБЛОID

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!