Главная Новости Досуг Якщо у нього «болить голова»: 7 причин чому чоловік не хоче сексу
commentss НОВОСТИ Все новости

Якщо у нього «болить голова»: 7 причин чому чоловік не хоче сексу

23 февраля 2010, 12:03
Поделитесь публикацией:
Якщо у нього «болить голова»: 7 причин чому чоловік не хоче сексу

"Болить голова", "багато роботи", "щось немає настрою", "з`явилися кілька зайвих кіло"… Загалом, облом, любий, не до сексу мені зараз… Так уже повелося, що відмова від сексу – споконвічно вважалася жіночою прерогативою (вплив правильного виховання, шкідливого характеру або дурних забобонів). Але почути від чоловіка "давай не будемо", з добровільною відмовою від ночі кохання – це фантастика. Адже за законом (природи, мабуть, або хто його придумав?;-) вважається, що чоловік повинен хотіти сексу завжди та скрізь, і бути при цьому в бойовій готовності номер один.

Але це лише стереотип. І хоч як дивно, твій чоловік теж може не хотіти сексу.

Lady.tochka.net провела опитування серед чоловіків, а також погуляла по жіночих форумах. І з’ясувала, що тема "чому чоловік не хоче сексу" доволі популярна, як і причини, чому це відбувається. Можливо, твій чоловік не поспішає або уникає інтимних стосунків. Тому тобі цікаво буде дізнатися, що ж потрапило в рейтинг найпоширеніших причин секс-ігнору. Отже, він може не хотіти сексу, тому що:

1. Займається сексом із шефом

У переносному значенні, звісна річ. Начальник так залюбив мізки твоєму партнерові, що він здригається від чергового дзвінка з роботи. І оргазмічно готується до чергової важливої наради, вивчаючи нові позиції (але на жаль, не в "Камасутрі") компанії на ринку.

Хоча реальний make-love із шефом, який "леді у власному соку", теж не рідкість. Але ти це зрозумієш. Коханий затримуватиметься на роботі до ночі, але темні круги під очима та блідість (як явні ознаки роботи "на знос") зміняться задоволеним фейсом благовірного, а також новою зачіскою, білизною, ароматом тощо, тобто атрибутикою справ амурних.

2. Зібрався поповнити лави буддистів

Колись це було просто невдалим з`їздом або кепською відмазкою… Але сьогодні, у зв’язку з популярністю різних соціальних суспільств і рухів, релігійної або філософської спрямованості, це цілком гідна причина того, чому він утримується від інтиму.

3. Казанова – його кумир

У твого чоловіка є певний стереотип (який, як правило, сформувався завдяки суспільним віянням, мас-медіа, розмовами друзів тощо), яким повинне бути "ідеальне" чоловіче достоїнство у довжину, ширину, висоту тощо. Але його "достоїнство", на жаль, не дотягує до цих стандартів. І щоб не розчарувати свою леді, він вважає, що краще бути платонічним романтиком, ніж провальним коханцем.

4. Гонорейка міцно засіла усередині…

Загалом не вилікувався він ще від минулого роману. От і тебе не хоче заразити сюрпризами від Венери у вигляді гонореї, хламідій, кандидозу та інших недуг.

5. Приїлося!

За словами мачо із солідним стажем любовних зв`язків, чоловік може не хотіти сексу, бо "втрачає інтерес до жінки, і в ліжку коханців більше немає фантазії". Секс стає чимось прісним, повсякденним і нецікавим. Партнери розучилися або не хочуть (зледачіли) одне одного дивувати. Не вміють знаходити щось нове в людині, з якою давно поруч. Іноді тому, що якість компенсують кількістю. І найголовніше: якщо було кохання… І партнери дозволили йому згаснути.

6. Незайманий

Не дивуйся, навіть якщо тобі це здасться рідкістю. Але серед чоловіків (успішних, привабливих зовні тощо) є такі, хто не встиг "зробити це" в 16-18 років. Так, скажімо, затягся момент… Тому якщо у твого партнера не було сексу до тебе, з інтимом він точно не квапитиметься.

7. Його збуджуєш не ти

На жаль, і таке трапляється. Прозора білизна, ажурні панчішки, рольові ігри, напівголі сеанси перегляду домашнього відео, твої звабні форми не виправляють ситуації… Що ж, вихід є, але тобі доведеться постаратися. Дізнайтеся, що його збуджує. І дій! Яскравий макіяж або роль скромної Медсестри, інтим у машині або секс у туалеті. Загалом, хто шукає, той завжди знайде)) Але випадок справді непростий, якщо твого чоловіка збуджують… хлопчики))

Як ти вважаєш, яка найбільш вагома причина, через що чоловік може відмовлятися від сексу?

Автор: Олена Пономаренко

По материалам: Tochka.net

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!