Главная Новости Досуг Команда Лазаровича заборонила неугодним журналістам бачити майбутню зірку "Євробачення"
commentss НОВОСТИ Все новости

Команда Лазаровича заборонила неугодним журналістам бачити майбутню зірку "Євробачення"

5 марта 2010, 10:00
Поделитесь публикацией:
Команда Лазаровича заборонила неугодним журналістам бачити майбутню зірку "Євробачення"

Незабаром має пройти відбір пісні, з якою Василь Лазарович представлятиме Україну на пісенному конкурсі "Євробачення-2010".

От тільки виявилося, що з нагоди цієї події державна телекомпанія і сам співак вирішили створити "чорні списки" журналістів.

У совкових традиціях вони відмовили виданню в доступі на цю подію так, наче ідеться про приватний корпоративчик співака, а не подію національного значення.

Днями на адресу ТаблоID надійшов прес-реліз "Обираємо пісню для "Євробачення-2010" на Першому!".

Але, зателефонувавши за номером для акредитації, ТаблоID повідомили, що почути Лазаровича на власні вуха в Національній телекомпанії не дадуть: "Акредитувати ваше видання ми не можемо".

Також у неформальній розмові джерела ТаблоID з телекомпанії повідомили, що був створений список конкретних ЗМІ, яких наказано не допускати на телешоу і прес-конференцію Лазаровича.

Джерела натякнули, що ТаблоID став "неугодний" через "несприятливі" публікації про співака.

Коли ТаблоID звернувся по коментар до директора Василя Лазаровича Ольги Яринич, ми знову отримали негативну відповідь.

Відмову в акредитації жінка мотивувала тим, що ТаблоID нібито написав, "що Лазарович — гей", а найбільшим гріхом видання є те, що воно не підтримує представника України на "Євробаченні-2010".

Окрім того, директорка співака, яка, за чутками, є і його коханкою, нервовим тоном почала переконувати, що ТаблоID нібито пише неправду про Василя.

Одним словом, скосила жінку зіркова хвороба в гострій стадії.



Директор Лазаровича Ольга Яринич образилася, що Васю недостатньо обласкали на ТаблоID?

Обурюючись тим, що ТаблоID не пише супер-позитивних відгуків про цьогорічного представника від України, Яринич вигукнула: "Я думаю, нам з вами більше немає про що говорити", — і, не прощаючись, кинула слухавку.

Все ж, сподіваючись на адекватність Національної телекомпанії, ТаблоID відправив письмовий запит на адресу їх PR-відділу. Але та нам знову відмовили в акредитації.

"Перший національний не проти вашої присутності на цій події, проте на прохання директора Василя Лазаровича, ми змушені відмовити вам в акредитації", — заявила начальник управління зв‘язків з громадськістю НТКУ Юлія Савостіна.

"А оскільки відбір пісні для Євробачення-2010 — це спільний проект НТКУ та команди виконавця, ми мусимо зважати на прохання нашого партнера", — додала вона.

Цікаво, на які ж важелі тисне "команда Лазаровича", що їй так легко і безкарно вдається утискати права журналістів.

Адже недопущення журналіста до участі у прес-конференції, безпідставна відмова в акредитації, позбавлення можливості скористатися правом на одержання інформації розцінюється як перешкоджання професійній діяльності журналіста.

А, згідно зі статтею 171 Кримінального Кодексу України, це карається штрафом до п`ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років.

Не кажучи вже, що така поведінка є ознакою типового дистильованого жлобства.

Фото: "DELFI"
По материалам: ТАБЛОID

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!