Главная Новости Досуг «Шерлок Холмс» радянського кіно Ліванов хоче відсудити у невістки внучку
commentss НОВОСТИ Все новости

«Шерлок Холмс» радянського кіно Ліванов хоче відсудити у невістки внучку

10 марта 2010, 12:16
Поделитесь публикацией:
«Шерлок Холмс» радянського кіно Ліванов хоче відсудити у невістки внучку

Відомий радянський актор Василь Ліванов разом з дружиною Оленою хочуть оформити опіку над своєю 8-річною онучкою Євою.

Після того, як сина легендарного "Шерлока Холмса" Бориса Ліванова засудили до 9 років ув`язнення за вбивство, маленька Єва залишилася жити з матір`ю.

Однак Борис і Олена Ліванови впевнені, що онучці буде краще жити з ними. До того ж і їхній син Борис написав довіреність на ім`я батьків, щоб ті могли представляти інтереси дитини.

У своєму позові актор заявляє, що Єва не повинна жити з матір`ю, оскільки та часто вживає алкоголь і не піклується про доньку.

Ліванови також зауважили, що їхня онучка є інвалідом слуху. Мовляв, мати довго відмовлялася обстежувати дитину. Лише через рік після народження Єву відвели до отоларинголога, який діагностував "двосторонню глухоту".

Василь та Олена Ліванови хочуть хоча б бачитися з онучкою

Дідусь та бабуся одразу ж взялися за лікування дитини. Так, у 2005-му році дівчинці зробили операцію, після якої Єва вперше навчилася чути.

За ловами Ліванових, онучка стала відчувати голос і вчитися говорити. Але після того як Єва провела літо з матір`ю, вона втратила ці навички. Адже жінка не займалася з дитиною.

Наразі ж дівчинка навчається в одному з московських інтернатів, там же залишається і на ніч. Лише двічі на тиждень мати забирає доньку додому. А з бабусею та дідусем Єві бачитися не дає.

"Для нас було б ідеальним варіантом, щоб Єва жила у нас. Якщо це можливо, то хоча б визначити через суд порядок спілкування з дитиною. Щоб я була опікуном і мала можливість офіційно брати участь у житті дівчинки", — пояснила свою позицію дружина Ліванова Олена.



Борис Ліванов з дружиною та донькою Євою

До речі, дружина ув`язненого Бориса Ліванова у свою чергу намагається в`їхати у квартиру, де прописана їхня донька Єва.

"Син проти її проживання у квартирі, оскільки за весь час їхнього спільного життя було видно: немає жодної впевненості, що вона не почне там випивати, що за дитиною буде потрібний нагляд", — зауважила Олена Ліванова.

Наразі суд розглядає обидва позови: і про опікунство, і про квартиру.

По материалам: ТАБЛОID

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!