Главная Новости Досуг Футбол за вихідні, Чемпіонат Англії: "МЮ" після вильоту з Ліги чемпіонів, втрачає золоті очки в чемпіонаті
commentss НОВОСТИ Все новости

Футбол за вихідні, Чемпіонат Англії: "МЮ" після вильоту з Ліги чемпіонів, втрачає золоті очки в чемпіонаті

12 апреля 2010, 09:42
Поделитесь публикацией:
Футбол за вихідні, Чемпіонат Англії: "МЮ" після вильоту з Ліги чемпіонів, втрачає золоті очки в чемпіонаті

"Манчестер Юнайтед" не скористався шансом повернутися на першу сходинку таблиці Прем`єр-ліги, зігравши на виїзді нульову нічию з "Блекберном".

У черговому турі чемпіонату Англії "Манчестер Юнайтед" не використав нагоду повернутися на перше місце, задовольнившись безгольовою нічиєю у матчі проти "Блекберна". В іншій зустрічі "Ліверпуль" у себе вдома також розійшовся миром із "Фулхемом" (0:0), що украй ускладнило для підопічних Рафаеля Бенітеса завдання увійти до топ-квартету за підсумками чемпіонату.

"Манчестер Юнайтед" мав чудову нагоду випередити на один пункт лідера першості "Челсі", позаяк лондонці у суботу грали у півфіналі Кубку Англії. "Блекберн" уже не раз ставив підніжки грандам, і цього разу своєю самовідданою грою проти манкуніанців, у складі яких був відсутній травмований Уейн Руні, додав інтриги кінцівці чемпіонських перегонів. Варто відзначити, що у ході гри голкіперу Полу Робінсону двічі довелося неабияк постаратися, відбиваючи удари Антоніо Валенсії й Димитара Бербатова. У результаті підопічним сера Алекса Фергюсона так і не вдалося пробити воротаря збірної Англії, і відставання "МЮ" від лондонців як і раніше складає одне очко. При цьому сині мають гру в запасі.

Не забили голів і два півфіналісти Ліги Європи УЄФА — "Ліверпуль" та "Фулхем". Мерсисайдці володіли перевагою, проте ворота Марка Шварцера так і залишилися на замку. Австралієць двічі врятував команду після небезпечних ударів Альберто Аквілані та Раяна Бабела, не дозволивши червоним піднятися вище шостого місця.

Четверту сходинку, яка дає право участі в Лізі чемпіонів УЄФА, продовжує утримувати "Манчестер Ситі", який випереджає "Ліверпуль" на шість пунктів. Команда Роберто Манчіні поповнила очковий багаж завдяки яскравій перемозі над "Бірмінгемом" — 5:1. За сім хвилин до перерви Карлос Тевес відкрив рахунком ударом з пенальті, після чого дублями у складі господарів відзначилися Недум Онуоха і Еммануель Адебайор. Найближчим переслідувачем "Сіті" є "Тоттенхем", який відстає на чотири очки, зігравши при цьому на матч менше. Третій недільний поєдинок між "Вулверхемптоном" і "Сток Сіті" також не порадував уболівальників забитими м`ячами.

Тим часом, на столичному "Уемблі" "Портсмут" у додатковий час здолав у півфіналі Кубку Англії "Тоттенхем" — 2:0. Скориставшись тим, що захисник лондонців Майкл Доусон посковзнувся у власній штрафній, рахунок відкрив Фредерік Пікьйонн, а крапку поставив Кевін-Прінс Боатенг, реалізувавши пенальті.

За матеріалами: "Uefa.com"



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!