Главная Новости Досуг Друзі та родичі Ані Лорак отримають від зірки по пражському кроту
commentss НОВОСТИ Все новости

Друзі та родичі Ані Лорак отримають від зірки по пражському кроту

12 апреля 2010, 09:11
Поделитесь публикацией:
Друзі та родичі Ані Лорак отримають від зірки по пражському кроту

Співачка провела незабутні вихідні в європейській столиці.

31-річна Ані Лорак відмінила всі зйомки і концерти заради того, щоб провести час разом з чоловіком коханим Муратом.

Ані разом з благовірним влаштувала піший марафон по Празі. Парі вже давно не вистачало романтики, саме тому зіркова пара ночами спостерігала за нічним містом, а в світлий час доби Кароліна і Мурат каталися на кораблі.

- Мені дуже сподобалася Прага. Дуже романтичне і казкове місто. Ми стільки ходили! Взагалі не користувалися громадським транспортом. Пройтися по Празі — це справжнє задоволення. Ми бачили каплицю, де кожну годину змінюються ляльки та дзвенять дзвони. Чехи кажуть, "всі дороги в Празі ведуть до Карлову мосту", так і виявилося. Куди б ви не пішли, який би маршрут не вибрали, рано чи пізно ви неодмінно опинитесь на цьому мосту. У ресторанчику на березі річки ми із задоволенням скуштували чеську кухню. Покаталися на кораблі по річці Влтаві. Звичайно ж, не обійшлося без сувенірів. Головний символ Праги — це кріт, і я не змогла не купити брелки і магніти на холодильник для всіх своїх друзів і родичів. Дуже хочеться, щоб Київ створював такі ж умови для туристів, щоб ми любили своє місто так, як люблять Прагу його жителі, — каже Ані Лорак.

Ані Лорак відмінно знають в Україні, цікаво, а чи знають її в Європі, і чи може вона вільно пересуватися по місту, не наражаючись на своїх шанувальників?

Автор: Ярослава Рожок

По материалам: Glamurchik.tochka.net

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!