Главная Новости Досуг Знімаючи кліп Барських та Лобода наставили одне одному синців
commentss НОВОСТИ Все новости

Знімаючи кліп Барських та Лобода наставили одне одному синців

12 апреля 2010, 12:55
Поделитесь публикацией:
Знімаючи кліп Барських та Лобода наставили одне одному синців

За півтора року епатажна артистка зійшла до рівня "фабриканта" із суїцидальними нахилами.

Творчі відносини 27-річної Світлани Лободи та 20-річного Макса Барських переросли у зйомки кліпу на дуетну пісню "Сердце бьется". У цьому відео режисер Алан Бадоєв використав систему трюків для надання людям нелюдської швидкості.



Герої перевтілювалися в пум, леопардів та виявляли неймовірні швидкісні здібності. До речі, всі трюки Світла та Макс виконували без допомоги каскадерів. Світлана Лобода навчилася екстремально керувати мотоциклом, і разом із Максом Барських два тижні вивчала айкідо, оскільки було поставлене завдання виконати складні акробатичні рухи та бійку.

- І Світлана, й Макс наставили одне одному досить багато синців, але це було того варте. Артисти були по-справжньому запалені, їм хотілося працювати, — каже Алан Бадоєв. — Я знаю, що з Максом Барських і Світланою Лободою я можу втілити будь-яку свою ідею.



Зйомки тривали дві доби, й артисти по годині по черзі спали в гримерній кімнаті — поки знімається один, другий спить.

- Найважчим стали не два знімальних дні, польоти на канатах, танці, багатогодинний грим, нескінченні дублі, їзда на мотоциклі на високій швидкості, але на невеликому майданчику, холодний павільйон... Ні, не це, а ранок третього дня, коли боліло все, що дихає й ворушиться, — каже Світлана Лобода. — Але результат вартий того.

- Це творчий союз, який з`явився виключно завдяки пісні "Сердце бьется". Я написав композицію й показав її Світлані, вона її оцінила, й ми почали працювати над записом треку. До речі, назву пісні придумала Світлана, наспівуючи імпровізації, — ділиться свої щастям Макс Барських.

Дивимося разом із Glamurchik`ом, як знімалося відео на пісню "Сердце бьется".

По материалам: Glamurchik.tochka.net

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!