Главная Новости Досуг Козловський «позаздрив» Альоші та побажав успіху на Євробаченні
commentss НОВОСТИ Все новости

Козловський «позаздрив» Альоші та побажав успіху на Євробаченні

14 апреля 2010, 00:03
Поделитесь публикацией:
Козловський «позаздрив» Альоші та побажав успіху на Євробаченні

Популярний виконавець радить молодій співачці підготувати ґрунт для подальшої кар`єри.

25-річний артист Віталій Козловський визнає, що не впорався із відбірковим туром на "Євробачення-2010". Проте Віталік дав кілька порад Alyosha, яка удостоїлася честі представити Україну в Норвегії у травні цього року.

- Оцінюючи себе збоку, можу сказати, що мій виступ був поганим. Було дуже мало часу на підготовку. Але будь-яка підготовка не минає марно — ті три дні, за які я "прожив" усе своє здоров`я, були того варті, — каже Козловський Glamurchik`у.

А ось із приводу представниці України на "Євробаченні-2010" співачки Alyosha Козловський висловлюється краще.

- Мені вона подобається, навіть якщо не займе верхні рядки турнірної таблиці. Я раджу їй зачепитися за країни-учасниці "Євробачення", щоб у разі чого мати можливість потім навідуватися за кордон із концертами. Для мене взагалі незрозумілий відбір на "Євробачення". У цьому році — одне, в наступному — інше, в позаминулому — ще щось. Набридла вся ця метушня, мені дуже хотілося на "Євробачення" багато років поспіль, але не знаю, чи намагатимуся потрапити туди наступного року, адже особливого сенсу в цьому не бачу, — каже Віталік Козловський.

Враховуючи, що Alyosha нині не має коштів для промотуру по Європі, можна сподіватися лише на щасливий випадок, який допоможе їй потрапити до п`ятірки найкращих на конкурсі "Євробачення-2010" і завоювати любов європейського глядача.

Віталій Козловський правильно радить Alyosha, адже в Європі й гонорари, м`яко кажучи, не українські. Напевно, з власного досвіду Віталій знає, що на доходи вітчизняного артиста не дуже розживешся.

Фото: Володимир Шевчук

Автор: Ярослава Рожок

По материалам: Glamurchik.tochka.net

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!