Главная Новости Досуг Alyosha знайшла гроші на "Євробачення"
commentss НОВОСТИ Все новости

Alyosha знайшла гроші на "Євробачення"

15 апреля 2010, 09:03
Поделитесь публикацией:
Alyosha знайшла гроші на "Євробачення"

Представниця України відмовляється їхати у промотур по європейських країнах.

Alyosha, 23-річна уродженка Запоріжжя, не користується прикладом учасників минулих років і не має наміру витрачати час і їздити по європейських майданчиках, представляючи свій хіт Sweet People, яким вона має намір підкорити шосту частину планети вже наприкінці травня в передмісті Осло.

- Туру по Європі не буде, й річ тут зовсім не у грошах, це недоцільно. Можу навести приклад: коли "Євробачення" було в Києві, декілька зарубіжних артистів проводили промотури по Україні. Ви про них знаєте що-небудь, про ці тури? От і я про те ж, — каже Glamurchik`у продюсер співачки Вадим Лисиця.

Людина, яка встигла попрацювати з Наталею Могилевською та багатьма іншими українськими артистами — Вадим Лисиця — в усьому керує планами Alyosha. Саме тому на дівчину покладена лише творча частина. До речі, Вадим не лише продюсер співачки, але й її коханий. Правда, цього співачка воліє не розголошувати.

-Я зв`язувався з консалтинговими компаніями, які працювали раніше з Вєркою Сердючкою і Русланою. На той момент промотури були цікаві, але зараз це не має жодного сенсу. Тобто, ми цього робити не будемо. У нас будуть невеликі промоконцерти, але це в рамках "Євробачення", їх організовуватиме EBU, — розповів нам Лисиця.

До речі, днями в Alyosha відбудуться концерти в Москві та Амстердамі. Але ці виступи навряд чи можна назвати промотуром. На відміну від інших артистів, українка не жадає знайомитися з представниками інших країн. До речі, Світлана Лобода минулого року зав`язала зв`язки відразу з декількома представниками "Євробачення-2009", які на взаємовигідних умовах піарили Світлану в себе на батьківщині. А ось Alyosha перебуває в добрих стосунках тільки з представницею Азербайджану Сафурою Алізаде.

Сподіваємося, стратегія Вадима Лисиці не призведе до провалу, й Alyosha увійде до п`ятірки найкращих на "Євробаченні-2010".

Фото: Ганна Путиліна

Автор: Ярослава Рожок

По материалам: Glamurchik.tochka.net

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!