Главная Новости Досуг 5 причин, щоб не виходити заміж
commentss НОВОСТИ Все новости

5 причин, щоб не виходити заміж

21 апреля 2010, 01:03
Поделитесь публикацией:
5 причин, щоб не виходити заміж

Коли ти наближаєшся до критичної з погляду оточуючих вікової позначки, то все частіше бачиш здивовані погляди у твій бік. "Як? Ти все ще незаміжня?"

Якщо чесно, то мені абсолютно однаково, хто і що про це думає. І все ж якщо подумати, то можна знайти причини, через які взагалі не варто виходити заміж.

1. Удвох добре, а самій краще

Прокидатися ночами від сопіння якогось волохатого індивідуума під боком? Без кінця підлаштовуватися під його розклад, його бажання, битися за пульт від телека й знаходити смердючі шкарпетки під ліжком? Як би не так...

2. Сама собі господиня

Поки ти не заміжня — ти абсолютно вільна! І це окрилює! Хочу булки їм, хочу пряники. Хочу, хоч завтра знайду собі кавалера де-небудь на іншому боці земної кулі й подамся до нього назавжди, або на канікули. Можна перебирати чоловіками, можна кокетувати, можна носити спідницю такої довжини, якої просить душа й тіло. А щоб сходити з подружками в сауну, зовсім не обов`язково в когось відпрошуватися й розповідати, що це тільки лазня. Лазня і все!

3. Менше обов`язків

Прибирання, готування, прання — хіба не з цих "приємних" обов`язків складається життя заміжньої дами? Я роблю це, коли захочу! Я їм, що хочу і сплю, де хочу! У мене немає головного болю про те, що холодильник порожній і чим нагодувати свого благовірного, щоб він був задоволений. У мене взагалі немає жодних обов`язків! Ні, є, але тільки один і приємний: зробити так, щоб мені самій, улюбленій і єдиній, було добре й комфортно жити на світі.

4. Саморозвиток

Ходити в кіно, в яке хочеш, багато читати й відвідувати лекції з мистецтвознавства. Ну, і скажіть на милість, багато заміжніх панянок можуть похвалитися тим, що ходять на курси іноземної мови, займаються йогою, плавають у басейні й танцюють по суботах східні танці? Я таких не знаю. Спробуй витягнути заміжню подругу куди-небудь на виставку або в театр. Мільйон відмовок, нескінченні узгодження, дзвінки й виправдання... А у вихідні дні вони взагалі пропащі люди!

5. Грошики

Чи може хоч одна заміжня дама витратити всю зарплату на лахи в магазині, які їй сподобаються? Або податися несподівано в подорож, позичивши потрібну суму в подружки? Розраховувати бюджет, витрачати шалені суми на прожиток благовірному, купувати йому труси зі шкарпетками. А якщо, не дай Боже, він заробляє менше від тебе, то ще й вислуховувати бурчання й боротися з його ж комплексами? Ні, вибачте.

І це лише початок списку причин, чому не варто дозволяти себе окільцювати. Ось посидиш, подумаєш: і воно мені треба?

По материалам: Tochka.net

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!