Главная Новости Досуг Типи чоловіків, які ніколи не зраджують
commentss НОВОСТИ Все новости

Типи чоловіків, які ніколи не зраджують

21 апреля 2010, 00:02
Поделитесь публикацией:
Типи чоловіків, які ніколи не зраджують

Над відповіддю на це запитання сушать голови психологи, соціологи, фізіологи. І кожна з нас, приречених жити з ними, невірними за фактом народження, за вихованням і покликанням, за коб… своєю породою… Кажуть, є на світі чоловіки, які не зраджують своїх дружин… Але хто вони? Які? Що їдять і де живуть?

Отже:

Ніколи не зраджують дружин імпотенти. На перший погляд, гарантія залізна. Але… Чи вважаються зрадою дорогі подарунки дівчині, згодній із відкритим ротом днями і ночами безперервно слухати його розповіді про нещасне, занапащене життя із законною дружиною? А бажання ущипнути за сіднички все, що рухається? Більшість дам, як свідчать опитування, з більшою готовністю готові пробачити випадковий секс "на ходу", ніж багаторічні задушевні розмови з якоюсь пасією. Висновок: імпотенція від подружньої невірності не рятує.

Дуже впевнені в собі чоловіки дружин не зраджують. Так, є й така думка… А з’явилась вона з того факту, що чоловік нерідко зважується на зраду, щоб одержати свіженький доказ своєї чоловічої повноцінності. Міркуючи логічно, можна припустити, що дуже впевнені в собі чоловіки, яким не потрібні докази своєї надзвичайної привабливості, зраджувати дружин не повинні. Логічно? Начебто так… Але неправда. Бігають по бабах усі – і впевнені, і невпевнені… На жаль…

Сліпі дружин не зраджують. Чому? Бо чоловік, ви ж знаєте, любить очима. І якщо зовнішність коханої колись дружини перестала тішити погляд, він одразу стрибає в гречку. Але і тут є нюанси… Природа милостива – і якщо людина втрачає зір або слух, вона компенсує це посиленим розвитком якогось іншого органу.

Не бачить? Зате прекрасно чує! Звідси запитання: якщо дружина захрипне, сліпий одразу піде в гуртожиток до студенток інституту культури? По пісні чистими голосами?

А якщо його надчутливі руки відчують, що груди коханої трохи обвисли? До спортсменок?

Ні, сліпота від зрад не рятує…

Неодружені хлопці дружин не зраджують. Мабуть, так… Важко зрадити дружину, якщо її немає… Але і тут знайдуться нюанси! Дружина – це хто? Ощасливлена печаткою в паспорті? Чи формально вільна, але багато років живе з ним в одній квартирі, пере його шкарпетки і, можливо, навіть виховує його дітей? Або та, хто раз на тиждень чекає його біля вікна, сподіваючись, що цього разу він прийде назавжди? Ні, неодружені хлопці теж зраджують. Але, схоже, не дружині, а гірше – коханню… Ех!...

Розумні чоловіки дружин не зраджують. Сенсація! Працівник Лондонської школи економіки Сатоші Канагава проаналізував два опитування, що порівняли показники IQ із соціальною позицією тисяч підлітків і дорослих у США. У результаті дослідник виявив чіткий взаємозв`язок між інтелектуальністю й моногамією. Як з’ясувалось, чоловіки з високим інтелектуальним рівнем меншою мірою схильні до подружніх зрад.

Невже проблема вирішена? І, якщо хочеш знайти вірного чоловіка, треба просто перед весіллям пропустити його через пару сотень (для вірності!) тестів? Розумний – ідемо заміж і живемо в коханні та злагоді, "поки смерть…" Ну, не треба про сумне! Дурний? О, ні! Шукай потім цього дурника на чужих подушках!

На жаль, газета The Daily Telegraph, що повідомила світу про панацею від подружньої невірності, дає застереження: можливим недоліком твердження може слугувати той факт, що респонденти опитувань дуже часто говорять неправду. Брешуть розумні чоловіки, просто брешуть!

То що, шансів немає?

Хочеться вірити, що є... Адже існують же ті 20% чоловіків, які з усією відповідальністю заявляють, що зберігають вірність своїм дружинам. Але що їх тримає?

Може, кохання? Те, яке не можна розкласти на складові, препарувати, як жабу під мікроскопом? Те, яке, кажучи мовою Булгакова, вискакує перед нами, як із-під землі вискакує вбивця в провулку, й уражає так, як уражає блискавка, як уражає фінський ніж?!

А?

По материалам: Tochka.net

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!