Главная Новости Досуг Хітом американських салонів краси стає риб’ячий педикюр (ФОТО
commentss НОВОСТИ Все новости

Хітом американських салонів краси стає риб’ячий педикюр (ФОТО

21 апреля 2010, 00:03
Поделитесь публикацией:
Хітом американських салонів краси стає риб’ячий педикюр (ФОТО

Це зовсім не жарт. Ви приходите в салон і опускаєте ноги в невеликий акваріум, у якому плаває безліч сіреньких і непримітних рибок. Вони починають ніжно покусувати вам ноги, видаляючи з них відмерлі клітини. Кажуть, це трохи лоскотно, але в цілому досить приємно. Після такого сеансу ваші п`яти будуть такими ж ніжними, як у немовляти.



Наукова назва цих маленьких педикюрш — garra rufa, а в народі таких рибок називають "риба-лікар". Усю процедуру називають по-розумному fish reflexology. Крім педикюру, рибки здатні виконувати й терапевтичні функції — роблять розслаблюючий масаж ступень. А ще рибки можуть знімати загострення таких серйозних шкірних захворювань, як екзема, псоріаз або дерматити.

Про походження цієї процедури відомості неточні. Одні стверджують, що лікувальні рибки були ще в Давньому Китаї, інші стверджують, що процедуру придумали в Туреччині. У будь-якому разі педикюр рибками зараз дуже поширений у країнах Азії. Наприклад, цю незвичайну процедуру вам запропонують у Таїланді, Індії та Китаї.



Риб`ячий педикюр зараз дуже популярний у США. І навіть парижанки із захватом занурюють свої ніжки в басейн із рибками. Верещать від захвату й насолоджуються найбільш екологічно чистим педикюром у світі.

А ти зробила б педикюр рибками?

Фото: Peps
По материалам: Tochka.net



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!