Главная Новости Досуг Куди зник Борис Апрель не знають навіть найближчі друзі
commentss НОВОСТИ Все новости

Куди зник Борис Апрель не знають навіть найближчі друзі

27 апреля 2010, 13:31
Поделитесь публикацией:
Куди зник Борис Апрель не знають навіть найближчі друзі

"Зірковий воїн" впав у депресію й не відповідає на телефонні дзвінки.

Борис Апрель, 19-річний екс-"фабрикант", уже кілька днів не нагадує про себе навіть своїм близьким людям — більше тижня з ним немає зв`язку. Борис не ходить на обов`язкові репетиції та вокальні заняття в TALANT Group, його мобільний відключений. Ні друзі, ні родичі артиста не знають, що з Борисом і куди він подівся. Як удалося з`ясувати Glamurchik`у, "Зоряний воїн" дуже засмутився через те, що йому довелося залишити проект "Фабрика. Суперфінал". Раніше Боря зізнався, що "він украй розчарований проектом і людьми, які причетні до його створення".

Виліт із проекту став причиною тяжкої депресії — артист перестав виходити з дому, відповідати на телефонні дзвінки. Після декількох днів мовчання Апреля одна з його близьких подруг, у якої були ключі від квартири Бориса, зайшла до нього додому. Вдома нікого не виявилося.

Наталя Могилевська та президент TALANT Group Борис Бронштейн коментувати ситуацію відмовилися. Із джерела, близького до компанії, стало відомо, що зникнення артиста застало всіх зненацька. І продюсери, й артисти в шоці.

Невже навіть підтримка фанаток, які щонеділі з плакатами скандують ім`я Бориса Апреля, не зможе зробити неможливе й вивести зірку з тривалої депресії?

Фото: Glamurchik

Автор: Ярослава Рожок

По материалам: Glamurchik.tochka.net

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!