Главная Новости Досуг Еріка: кілька разів ледве не вбила Воржеву
commentss НОВОСТИ Все новости

Еріка: кілька разів ледве не вбила Воржеву

21 мая 2010, 10:45
Поделитесь публикацией:
Еріка: кілька разів ледве не вбила Воржеву

"Директриса школи після візитів мами пила заспокійливе"

"Років у 5--6 мама підсунула мені книжечку із сексуального виховання зі словами: "Доця, мабуть, вже запізно, але почитай". Я все знала з двору. І теми сексу удома були завжди відкритими. Я напевно зі своїми дітьми вчиню так, як робила моя мама. Ніхто не сюсюкався і руки не заламував. Робила помилки і роблю їх до сих пір. І сама розгрібаю. В школі я була жахливою. Мене або любили, або ненавиділи. Я дозволяла собі не вчити деякі предмети. Особливо точні науки, математику. Звичайно, вчителі писали у щоденник зауваження. Але мама вважала, що всіх під одну гребінку рівняти неправильно. Коли маму викликали до школи, вона така зла приходила… А директриса школи після її візитів пила заспокійливе".

"Кілька тисяч за мобільний? Краще шмоток купити"

"Мій мобільний телефон сексуальний на дотик. А от модні сенсорні телефони незручні для мене – весь час щось не те натискаю. Мені потрібні звичайні кнопки. Крім того, я не налаштована віддавати кілька тисяч гривень за телефон. Як на мене, краще накупити на ці гроші кльових шмоток".

"Пару раз ледве не вбила Воржеву"

"На "Фабрику зірок-3" мене привела цікавість. Прийшла підтримати свою колишню ученицю — і самій закортіло. Із перших секунд у мене все пішло як по маслу. Ми із Ваською Нагірняком підійшли до центральних дверей, нас пропустили… Так ми якимось чином оминули чергу і тихенько пройшли. Я тоді була смішна. Думаю, єдине, чим вразила людей, – це мій голос. Я прийшла на "Фабрику" із таким настроєм, що у разі чого — одразу б’ю морду і образити себе не дам. Пару раз Воржеву ледве не вбила. Але Сабрина завжди нас спиняла. Коли ж Сабрина ближче познайомилась із Танею, то вже я розбороняла її із Воржевою. У "Суперфінал" я ішла з бажанням якнайбільше проявити себе і не опустити себе в очах глядачів і продюсера Костянтина Меладзе".

 "На шопінг – із Вовкою Борисенком"

"Зараз зароблені гроші просто відкладаю. Але не так давно витратила частину. Поперлися з Вовкою Борисенком на шопінг. І я придбала кілька речей: джинси, пару взуття, кофтинки, пояс — найнеобхідніше. Улюблена річ у моєму гардеробі – біло-сірий сарафанчик. Я почала носити сарафани попри те, що вважаю свої ноги невдалими. Я у тому сарафанчику була на третьому кастингу "Фабрики". І, до речі, він, здається, брендовий — бачила точнісінько такий у голівудському фільмі".

"Шукаю раба!"

"Перший поцілунок у мене був не по любові. Я програла його в карти. Їхали дитячим хором на гастролі. І у тамбурі потяга цілувалися при всіх. Було мені тоді років 12… У дорослому ж житті чоловіки заради мене голову не ламали. Але з іншого міста прилетіти за годину, зробити мені сюрприз могли. Чоловік, з яким я буду готова пов’язати своє життя, має бути надійним. Нехай би його так засліпило, щоб він потрапив у моє рабство навіки. Бо заради коханого я на все готова. Піти застрелитись хіба що не зможу. Я завжди жертвую часом, нервами, силами. Коли я обрала якогось самця, повністю віддаюся йому — морально, фізично і духовно. Наразі я перебуваю у статусі вільної дівчини. І насолоджуюся цим!"

Секреты красоты Эрики:

"Час від часу я пропиваю біологічно активні добавки, які підтримують імунітет. Місяць можу попити кропиви, щоб очистити кров і відновити здоровий колір обличчя. Зранку візьміть чайну ложку кропиви на стакан води. Хай закипить. Процідіть і випийте на пустий шлунок. За півгодини вже можна пити каву, чай і їсти. Курс – хоча б місяць".

По материалам: "Tv.ua",ТелеСемь



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!