Главная Новости Досуг Тіна Канделакі буде продюсувати Twitter Кіркорова
commentss НОВОСТИ Все новости

Тіна Канделакі буде продюсувати Twitter Кіркорова

25 мая 2010, 09:32
Поделитесь публикацией:
Тіна Канделакі буде продюсувати Twitter Кіркорова

Відома телеведуча запропонувала свої послуги екс-чоловіку Алли Пугачової.

Тіна Канделакі, 34-річна теледіва, днями, повечерявши з Філіпом Кіркоровим в одному з московських ресторанів, порадила йому піднімати свою популярність через інтернет. Через кілька хвилин після зустрічі з Тіною Кіркоров промовив наступне.

- Тіна, у мене до вас є ділова пропозиція, я хочу відкрити свій акаунт у Твіттері, підкажіть як, спродюсуйте мене. Коли я буду у Твіттер, настане нове світле майбутнє, колись же воно має настати, — сказав Кіркоров.

Співак зазначив, що до злому його акаунтів минулого року він проводив дуже багато часу в інтернеті, але після неприємного випадку його запал дещо згас.

- Тіна, допоможіть мені створити акаунт у Твіттері, — просив Кіркоров.

- Заради такого варто жити, щоб одного разу Кіркоров попросив тебе допомогти йому, — прокоментувала Канделакі прохання російського артиста.

Не відкладаючи в довгий ящик, Філіп Кіркоров уже зателефонував своїм програмістам, які розпочали виконувати прохання свого боса. Незабаром шанувальникам варто очікувати епатажних повідомлень від свого кумира у Твіттері. Не секрет, що за методикою Тіни Канделакі потрібно повідомляти читачів про кожну дрібницю, яка трапилася протягом дня. Напевно Філіп прислухається до порад Тіни і розповідатиме про всі перипетії особистого життя.

Фото: Tochka.net

По материалам: Glamurchik.tochka.net



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!