Главная Новости Досуг Продюсер «ВІА Гри» хоче повернути до гурту Віру Брежнєву
commentss НОВОСТИ Все новости

Продюсер «ВІА Гри» хоче повернути до гурту Віру Брежнєву

1 июня 2010, 13:26
Поделитесь публикацией:
Продюсер «ВІА Гри» хоче повернути до гурту Віру Брежнєву

Продюсер популярного тріо вважає Віру найідеальнішою учасницею.

Віра Брежнєва, 28-річна екс-учасниця колективу "ВІА Гра", досі не дає спокою колишнім продюсерам, які неодноразово говорили про те, що Альбіна Джанабаєва, Надія Мейхер та Віра Брежнєва — це ідеальний склад групи. Нагадаємо, зовсім нещодавно в тріо з`явилася екс-"фабрикантка" Єва Бушміна.

Щоправда, на зйомки в російських програмах її чомусь не допускають. "Підміняє" Бушміну не хто інший, як Віра Брежнєва. Glamurсhik вирішив поцікавитися у продюсера гурту Дмитра Костюка, чому Єву не хочуть бачити на російському телебаченні, і чи не збирається він попросити Брежнєву повернутися до складу популярного тріо.

- Коли знімалася програма "Південне Бутово", в якій брала участь Віра, Єви Бушміної в гурті не було ще, а Котова тоді вже йшла. Мені хотілося й хочеться повернути Віру Брежнєву до "ВІА Гри". Єва Бушміна всім влаштовує, але Віра — це Віра. Це я розповідаю про свої бажання, це ж не значить ..., — каже екс-чоловік Євгенії Власової та продюсер Дмитро Костюк.

Прокоментував Костюк і різницю у віці учасниць, яка для нього зовсім непомітна.

- Мене зовсім не хвилює різниця у віці Єви, Наді та Альбіни, я на сцені цієї різниці не бачу. Але ідеальним складом продовжує залишатися Надя, Віра та Альбіна. На даний момент я задоволений результатом, — стверджує Костюк.

Незважаючи на те, що Костюк задоволений результатом, він, як і раніше, хоче повернути Віру Брежнєву до складу "ВІА Гри". Хто знає, у недалекому майбутньому, можливо, у гурті відбудуться чергові зміни, адже бажання продюсера — іноді закон.

Фото: Glamurchik

Автор: Ярослава Рожок

По материалам: Glamurchik.tochka.net

 



Читайте Comments.ua в Google News
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.
comments

Обсуждения

comments

Новости партнеров


Новости

?>
Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!